تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴

هشدار جدی به پایتخت نشینان؛ آلودگی تهران ماندگار شد

آسمان تهران روز چهارشنبه صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و با غبار محلی همراه است، اطلاعات موجود نشان می‌دهد که هوای پایتخت تا اوایل هفته آینده همراه با گرد و خاک است.

هشدار جدی به پایتخت نشینان

اقتصاد۲۴- پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان از بازگشت آلودگی هوا به پایتخت تا اواسط هفته آینده دارد، در همین راستا هوای آلوده برای پایتخت‌نشینان ماندگار خواهد شد.

بر اساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران صاف تا کمی ابری و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از اواخر امروز سه‌شنبه به‌تدریج با افزایش پایداری، سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری همچنین افزایش نسبی غلظت آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود و از روز چهارشنبه تا اواسط هفته آینده کاهش کیفیت هوا و غبار محلی مورد انتظار است.

آسمان تهران روز چهارشنبه صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و با غبار محلی همراه است، اطلاعات موجود نشان می‌دهد که هوای پایتخت تا اوایل هفته آینده همراه با گرد و خاک است. بیشینه دمای پایتخت از روز سه‌شنبه تا جمعه به طور میانگین از ۲۰ به ۱۹ درجه سانتی‌گراد تغییر خواهد کرد که در این بازه دمای هوای پایتخت یک درجه سردتر می‌شود.

اطلاعات موجود هواشناسی تهران حاکی از آن است که کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین بین هشت و هفت درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند که در این موضوع نیز کاهش حدود یک درجه‌ای هوا را خواهیم داشت.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار