تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۴

وریا غفوری در استقلال آتش به پا کرد

گل زودهنگام سعید سحرخیزان نیمکت استقلال را تا مرز انفجار برد و تمام اعضای نیمکت‌نشین به کنار خط آمدند و خوشحالی جالبی را انجام دادند، در این بین وریا غفوری اولین نفری بود که خودش را به ریکاردو ساپینتو رساند.

وریا غفوری

اقتصاد۲۴- وریا غفوری و ریکاردو ساپینتو گل اول استقلال را به شکل جالبی جشن گرفتند. 

گل زودهنگام سعید سحرخیزان نیمکت استقلال را تا مرز انفجار برد و تمام اعضای نیمکت‌نشین به کنار خط آمدند و خوشحالی جالبی را انجام دادند، در این بین وریا غفوری اولین نفری بود که خودش را به ریکاردو ساپینتو رساند.

غفوری که مدتی است به جمع کادرفنی استقلال اضافه شده، اما مجوز حضور روی نیمکت را نداشت و حالا با این گل ورودش به نیمکت آبی‌ها را به این شکل جشن گرفت و در آغوش سرمربی استقلال قرار گرفت.

خلقه خوشحالی کادر استقلالی‌ها که با خسرو حیدری، وریا غفوری و بیژن طاهری تشکیل شده بود قابی است که چند نسل مختلف استقلال را کنار هم قرار داده و ساپینتو هم با همان شور و هیجان همیشگی خوشحالی‌اش را با آنها تقسیم کرد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار