تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴

از سرگیری دور جدید مذاکرات ایران

معاون سیاسی وزارت خارجه تأیید کرد که دور چهارم مذاکرات سه‌جانبه میان ایران، چین و عربستان در پکن برگزار خواهد شد.

ایران مذاکرات خود را از سر می‌گیرد

اقتصاد۲۴- معاون سیاسی وزارت خارجه تائید کرد که دور چهارم مذاکرات سه‌جانبه ایران، چین و عربستان در پکن، پایتخت چین، برگزار خواهد شد.

مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزارت خارجه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم تأیید کرد که مذاکرات اخیر بین ایران، عربستان و چین که از چندی پیش و در قالب مذاکرات سه‌جانبه برای بررسی همکاری‌های منطقه‌ای آغاز شده است، در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی گفت که دور چهارم مذاکرات سه‌جانبه (ایران، چین و عربستان) در آینده‌ای نزدیک در پکن برگزار خواهد شد.

سومین دور نشست سه‌جانبه ایران، عربستان و چین، روز گذشته با حضور ولید الخریجی، معاون وزیر امور خارجه عربستان، میائو دیو، معاون وزیر امور خارجه چین، و مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی وزارت خارجه، در تهران برگزار شد.


بیشتر بخوانید:  تقاطع دو روایت از از واشنگتن تا تهران؛ تکرار بی‌سابقه نام پایتخت در سند آمریکا و چرخش آرام دیپلماسی ایران


معاون سیاسی وزارت خارجه ایران درباره این نشست گفته بود: ایران، چین و عربستان در پی گسترش همکاری در زمینه‌های مختلف هستند؛ آنها همچنین بر اهمیت گفت‌و‌گو و همکاری منطقه‌ای بین کشور‌های منطقه با هدف تقویت امنیت، ثبات، صلح و رفاه اقتصادی تأکید کرده‌اند.

به گفته آقای تخت‌روانچی، ایران، عربستان و چین در مذاکرات سه‌جانبه خواستار پایان فوری تجاوز رژیم اسرائیل علیه فلسطین، لبنان و سوریه بوده و در عین حال اقدام تجاوزکارانه و نقض حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرده‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار