تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴

هر نوبت بارورسازی ابر‌های تهران چقدر هزینه دارد؟

رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی درباره اجرای پروژه بارورسازی در تهران گفت: برای تهران هم برنامه داریم و یکی از مناطق البرز مرکزی است، اما هنوز سامانه وارد منطقه نشده است.

بارورسازی ابر‌های تهران

اقتصاد۲۴- محمدمهدی جوادیان‌زاده با بیان اینکه بارورسازی ابر‌ها به‌منزله تشدید بارش طبیعی است، گفت تعیین سهم واقعی این عملیات نیازمند پایان فصل و بررسی داده‌هاست. او از آمادگی برای اجرای طرح در تهران خبر داد و هزینه هر نوبت بارورسازی را یک میلیارد تومان و هزینه هر هزار مترمکعب آب استحصال‌شده را ۱۵ تا ۲۰ دلار اعلام کرد.

رییس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی خاطرنشان کرد: ما درواقع بارش طبیعی را تشدید می‌کنیم اینکه چه میزان بارش سهم بارورسازی است؛ باید بررسی شود.

وی درباره اجرای پروژه بارورسازی در تهران گفت: برای تهران هم برنامه داریم و یکی از مناطق البرز مرکزی است، اما هنوز سامانه وارد منطقه نشده است، اگر سامانه وارد شود ما در آماده‌باش هستیم.

جوادیان‌زاده با اشاره به گران بودن یدید نقره؛ هزینه هر بار بارورسازی را یک میلیارد تومان عنوان کرد.

وی گفت: برای هر هزار مترمکعب آب استحصال شده از این روش بین ۱۵ تا ۲۰ دلار هزینه می‌شود که در حال حاضر برای بارورسازی ۶۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار