تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۴

قیمت خودرو به شدت پرواز کرد+ جدول

پژوپارس ELX-XU ۷ P مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۳ نیز با افزایش ۵۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

قیمت خودرو

اقتصاد۲۴- آن‌گونه که روند بازار خودرو در طول ۲۴ ساعت گذشته نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۴ با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، به قیمت ۶۵۰ میلیون تومان رسیده است. قیمت اطلس اتوماتیک E پلاس هم با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

در این میان، پژو۲۰۷ دنده‌ای TU ۵ مدل ۱۴۰۴ در بازار خودرو ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشت و به قیمت یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ پانوراما دنده‌ای مدل ۱۴۰۴ در بازار با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان قیمت خورد. پژو۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۴ در حدود ۳۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ TU ۳ مدل ۱۴۰۴ در بازار در حدود ۲۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

پژوپارس ELX-XU ۷ P مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۳ نیز با افزایش ۵۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

قیمت خودرو در بازار

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V ۴ LX مدل ۱۴۰۴ در بازار خودرو با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. قیمت تارا دنده‌ای V ۱ پلاس مدل ۱۴۰۴ نیز با افزایش ۳۰ میلیون تومانی، به یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان رسید.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس EF ۷ اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۴ در حدود ۲۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس EF ۷ اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان قیمت خورد.

اما راناپلاس مدل ۱۴۰۴ در حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. ری‌را ۱.۷ لیتر توربو ۶ سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۴، اما ۲۰ میلیون تومان گران شد و ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان قیمت خورد.


بیشتر بخوانید:قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ + جدول


ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴ نیز با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، ۸۴۰ میلیون تومان شده است. ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۴ هم ۹۶۰ میلیون تومان قیمت خورد.

در این میان، سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۴ در بازار با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان فروخته شد. سمند سورن پلاس EF ۷ بنزینی مدل ۱۴۰۴ نیز با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان شد. سهند S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴، اما ۲۰ میلیون تومان گران و ۹۳۵ میلیون تومان شده است.

شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۴ در حدود ۴۰ میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. در همین حال، کوییک دنده‌ای GX L مدل ۱۴۰۴ در بازار با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، ۷۸۵ میلیون تومان شده است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار