تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۷ دی ۱۴۰۴

۱۰ درصد از زنان بازداشت‌شده در اعتراضات آزاد شدند

معاون زنان و خانواده ریاست‌جمهوری اعلام کرد که در جریان فضاهای پرالتهاب، حدود ۱۰ درصد از زنان به‌طور کوتاه‌مدت نگه‌داری شدند و پس از گفت‌وگو از آن محیط آزاد شدند.

اعتراضات و آزادی حدود ۱۰ درصد از زنان بازداشت‌شده

اقتصاد۲۴- زهرا بهروز آذر، امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴ و در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: نبود دسترسی به اطلاعات دقیق باعث نگرانی شهروندان شده و دولت می‌خواهد با شفاف‌سازی جلوی گسترش التهاب را بگیرد.

معاون زنان و خانواده ریاست‌جمهوری عنوان کرد: در جریان فضا‌های پر التهاب اعتراضات، حدود ۱۰ درصد از افراد زنان بودند که به صورت کوتاه مدت نگه‌داری شدند و بعد از گفت‌و‌گو از آن محیط خارج شدند.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار