تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴

دعوت بانک سپه از عموم مردم برای شرکت در قیام حماسی انزجار از جنایات تروریست‌ها و توهین به مقدسات

بانک سپه از آحاد ملت ایران برای حضور در خیزش عظیم مردمی علیه جنایات تررویست‌های آمریکایی صهیونیستی و عناصر تخریبگر در کشور دعوت کرد.

دعوت بانک سپه از عموم مردم برای شرکت در قیام حماسی انزجار از جنایات تروریست‌ها و توهین به مقدسات

اقتصاد۲۴- همزمان با قیام حماسی مردم غیور کشور علیه عناصر تخریبگر و تروریست‌های مسلح وابسته به امریکا و رژیم صهیونیستی، مدیران و کارکنان بانک سپه نیز امروز دوشنبه ۲۲ دی ماه دوشادوش اقشار مختلف هموطنان غیور کشور در این خیزش عظیم یکپارچه مردمی حضور به هم می‌رسانند و ضمن اعلام انزجار از اقدامات وحشیانه و هتاکانه این مزدوران جنایتکار در توهین به مقدسات و به شهادت رساندن جمعی از هم‌میهنان و مدافعان امنیت کشور، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، شهدای گرانقدر وطن و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) تجدید میثاق می‌کنند.

شایان ذکر است، خیزش عظیم ملت یکپارچه ایران علیه عناصر تخریبگر و تروریست‌های مسلح امروز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه ساعت ۱۴ در سراسر کشور و در تهران میدان انقلاب برگزار می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار