تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۴

اعلام زمان و مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

یک رسانه انگلیسی از مذاکره هیئت آمریکایی با مقامات ایرانی در روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن خبر داد.

مذاکرات ایران و آمریکا

اقتصاد۲۴- یک رسانه انگلیسی به نقل از یک مقام آمریکایی و سه منبع آگاه مدعی شد که هیئت آمریکایی با حضور ویتکاف و جرد کوشنر، قرار است روز سه‌شنبه در ژنو سوئیس با مسئولان ایرانی دیدار کند.

 هم‌چنین نمایندگانی از کشور عمان به عنوان میانجی در این دور از مذاکرات در ژنو حضور خواهند داشت.

آکسیوس هم‌چنین گفته است: لاریجانی پیام آمریکا را از طریق عمان دریافت کرد.

باراک راوید، خبرنگار این پایگاه خبری به نقل از یک مقام آمریکایی گفت که اوایل این هفته، استیو ویتکاف با وزیر امور خارجه عمان گفت‌و‌گو کرده و چندین پیام درباره مذاکرات هسته‌ای را برای انتقال به طرف ایرانی به او داده است.

وزیر خارجه عمان بر اساس تماس خود با ویتکاف، سندی تهیه کرده و آن را به علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، که سه‌شنبه گذشته به مسقط سفر کرده بود، ارائه کرده است.

دور اول مذاکرات ایران و آمریکا ۶ فوریه در عمان برگزار شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار