تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

مهم/ هشدار جدی وزارت اقتصاد به فروشندگان کالابرگ

سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت کار گفت آگهی فروش کالابرگ در سایت‌ها تخلف است.

کالابرگ

سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت کار اقدام برخی سایت‌ها و پلتفرم‌ها در آگهی فروش کالابرگ را غیرقانونی و تخلف دانست و گفت: طی مکاتبه وزارت تعاون با دادستانی درصورت مشاهده چنین اقدامی با افرادی که اطلاعیه داده و سایت‌هایی که آگهی کرده‌اند برخورد جدی خواهد شد.

ایمان زنگنه درباره آگهی‌هایی فروش کالابرگ که در برخی سایت‌ها درج شده است، گفت: این کار تخلف است و به هیچ وجه پذیرفته شده نیست. کالابرگ قابلیت فروش به غیر را ندارد و وزارت تعاون طی مکاتبه با دادستانی مقرر شد برخی سایت‌ها مثل دیوار و دیگر پلتفرم‌هایی که مبادرت به این کار کرده‌اند اطلاع دهیم که این امر را متوقف کنند و در صورت تکرار چه فردی که اطلاعیه را داده و چه پلتفرم مذکور مورد برخورد قرار می‌گیرند.

وی افزود: پلتفرم‌ها نباید تبلیغی از این جنس داشته باشند، چون قرار بر این نیست که اعتبار کالابرگ قابلیت خرید و فروش داشته باشد، بلکه این سبد در راستای حفظ معیشت و تضمین امنیت غذایی در اختیار خانوار‌ها قرار می‌گیرد.

زنگنه گفت: در صورت مشاهده چنین تخلفی، هموطنان از طریق ۳ درگاه می‌توانند تخلفات را گزارش کنند. اول سامانه ۱۲۴بازرسی وزارت صمت است که می‌توانند تماس بگیرند و اطلاع دهند. دوم شماره ۳۰۱۱۰ پلیس امنیت اقتصادی است و سوم سامانه ZRM ارتباطات مردمی وزارت تعاون است که در صورت گزارش در اسرع وقت بازرسان مراجعه کرده و به فرایند تخلف رسیدگی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار