تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

افزایش سه درصدی آمار تصادفات نسبت به سال قبل

جانشین رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به افزایش تلفات جاده‌ای در ۹ ماهه امسال گفت: در این مدت ۱۵ هزار و ۵۱۳ نفر از هموطنان در تصادفات جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

تصادفات

جانشین رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به افزایش تلفات جاده‌ای در ۹ ماهه امسال گفت: در این مدت ۱۵ هزار و ۵۱۳ نفر از هموطنان در تصادفات جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

مومنی با بیان اینکه در ۲۰ سال گذشته ۳۹۶ هزار نفر در تصادفات کشور جان خود را از دست داده‌اند افزود: میانگین سالانه تلفات در کشور حدود ۱۹ هزار و ۸۰۰ نفر است و در این مدت بیش از ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز مجروح یا معلول شده‌اند که ۱۰ تا ۱۵ درصد آنان دچار معلولیت دائم شده‌اند.

وی گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد هر تصادف به‌طور میانگین ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال خسارت دارد، هزینه هر مصدوم حدود هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و هزینه هر جانباخته بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال است و در مجموع حدود هفت درصد تولید ناخالص ملی کشور صرف پیامد‌های تصادفات می‌شود.

جانشین رییس پلیس راهور فراجا افزود: ۶۲ درصد جانباختگان تصادفات در سن کار هستند و بیشترین تلفات در گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال ثبت می‌شود که این موضوع تهدیدی جدی برای سرمایه انسانی کشور است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار