تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴

سپاه پاسداران: یک نفتکش آمریکایی را هدف قرار دادیم و اکنون در حال سوختن است

سپاه پاسداران اطلاعیه تازه ای منتشر کرد.

سپاه پاسداران: یک نفتکش آمریکایی را هدف قرار دادیم و اکنون در حال سوختن است

اقتصاد۲۴- روابط عمومی سپاه اعلام کرد: مورد اصابت قرداد گرفتن یک فروند نفتکش امریکایی در بامداد امروز در شمال خلیج فارس توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه هم اکنون این نفتکش در حال سوختن است.

قبلا گفته بودیم براساس قوانین و مصوبات بین المللی، زمان جنگ قوانین عبور و مرور از تنگه هرمز در اختیار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و همه باید تابع آن باشند و متذکر شده بودیم که شناور‌های نظامی و تجاری و... متعلق به امریکا و رژیم صهیونیستی و کشور‌های اروپایی و حامیان آنها اجازه تردد نخواهند داشت و در صورت رصد به مددالهی مطمئنا مورد اصابت قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار