تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۴

صدور مجوز ۳۰ روزه آمریکا به کشورها برای خرید نفت از روسیه

آمریکا با صدور مجوزی ۳۰ روزه به کشورها اجازه داد نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه را که هم اکنون روی دریا سرگردان است، خریداری کنند.

مجوز آمریکا به کشورها برای خرید نفت از روسیه

اقتصاد۲۴- به نقل از رویترز، اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد جمعه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس این اقدام را گامی برای ایجاد ثبات در بازار‌های جهانی انرژی دانست که به دلیل جنگ علیه ایران متلاطم شده‌اند.

بسنت گفت که این اقدام سود مالی قابل توجهی برای دولت روسیه نخواهد داشت.

این مجوز از ۱۲ مارس (۲۱ اسفند ۱۴۰۴) تا نیمه‌شب ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین ۱۴۰۵) به وقت واشنگتن معتبر خواهد بود. وزارت خزانه‌داری آمریکا در ۵ مارس (۱۴ اسفند) معافیت ۳۰ روزه ویژه‌ای برای هند صادر کرد که به دهلی نو اجازه می‌دهد نفت روسیه را که در دریا سرگردان است، خریداری کند.

مجوز تازه وزارت خزانه‌داری آمریکا ساعاتی پس از آن صادر شد که بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای اولین بار در چهار سال گذشته به بالای ۱۰۰ دلار رسید.

یک روز پیش از صدور این مجوز، وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد که ۱۷۲ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت خود را آزاد خواهد کرد تا از این طریق افزایش بهای نفت پس از حمله به ایران را مهار کند. این تصمیم بخشی از اقدام «آژانس بین‌المللی» انرژی برای آزادسازی ۴۰۰ میلیون بشکه از ذخایر اضطراری نفت است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار