تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۵

زلزله شدید در مرز خوزستان و کهگیلویه

زلزله نسبتا شدید مرز استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.

زلزله شدید در مرز خوزستان و کهگیلویه

اقتصاد ۲۴- زمین لرزه‌ای با قدرت ۴.۲ بامداد امروز سه شنبه در حوالی «صیدون» در مرز استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسید.

 شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در ساعت ۰۴:۲۱ دقیقه بامداد امروز سه شنبه ۴ فروردین این زمین‌لرزه را ثبت کردند. مختصات این زمین‌لرزه که در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده، ۳۱.۲۶ درجه عرض جغرافیایی و ۵۰.۶ درجه طول جغرافیایی ثبت شده است.

موقعیت رومرکز این زمین لرزه در ۱۱ کیلومتری صیدون و ۲۶ کیلومتری میداوود استان خوزستان و ۳۲ کیلومتری دیشموک‌استان کهگیلویه و بویر احمد ثبت شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار