تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

خبر مهم درباره قیمت بلیت هواپیما بعد بازگشایی پرواز‌ها

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه هیچ افزایش قیمت بلیتی قابل قبول نیست، اظهار کرد: سازمان هواپیمایی، ایرلاین‌ها و آژانس‌های مسافرتی را ملزم به استرداد وجوه بلیت و احقاق حقوق مردم کرده است.

قیمت بلیت هواپیما

اقتصاد۲۴- مجید اخوان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه زمانی وجوه پرواز‌های کنسل شده به حساب مسافران برگردانده می‌شود، گفت: وجوه پرواز‌های کنسل شده در ایام جنگ در حساب آژانس‌های مسافرتی، چارترکنندگان و شرکت‌های هواپیمایی است. سازمان هواپیمایی در این مدت و طی بخشنامه‌هایی شرکت‌ها و آژانس‌ها را ملزم به استرداد وجوه بلیت و احقاق حقوق مردم کرده و تاکید شده این فرآیند در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

 وی تصریح کرد: در این مدت نیز شش آژانس را برای رسیدگی به تخلفات به مراجع ذی‌ربط معرفی کردیم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی اضافه کرد: احقاق حقوق مسافران یکی از وظایف سازمان هواپیمایی کشوری بوده و این سازمان اعلام می‌دارد که در این راستا کوتاهی نخواهدکرد.

وی در خصوص قیمت بلیت پرواز‌ها بعد از بازگشایی آسمان کشور نیز گفت: هیچ افزایش قیمتی در بلیت پرواز‌ها قابل قبول نیست. البته ممکن است پرواز‌های بین‌المللی به دلیل افزایش نرخ بین‌المللی سوخت هواپیما دچار افزایش قیمت شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار