تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵

وزیر نیروی دریایی آمریکا استعفا داد

سخنگوی پنتاگون بامداد پنجشنبه اعلام کرد که وزیر نیروی دریایی آمریکا از سمت خود استعفا داده است.

وزیر نیروی دریایی آمریکا استعفا داد

اقتصاد۲۴- در ادامه روند استعفای وزرا و اعضای دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، وزیر نیروی دریایی این کشور هم از سمت خود کناره‌گیری کرد.

 

سخنگوی وزارت جنگ آمریکا بامداد پنجشنبه اعلام کرد که «جان فیلان» وزیر نیروی دریایی این کشور از سمت خود استعفا داده است.

در بیانیه کاخ سفید درباره فیلان آمده است: «از طرف وزیر جنگ و معاون وزیر جنگ، از فیلان به خاطر خدماتش به وزارتخانه و نیروی دریایی آمریکا سپاسگزاریم. برای او در تلاش‌های آینده‌اش آرزوی موفقیت داریم».

این بیانیه همچنین می‌افزاید که «هونگ کائو»، به عنوان سرپرست اداره نیروی دریایی در وزارت جنگ آمریکا منصوب خواهد شد.

دقایقی بعد اما «لورا لومر» فعال سیاسی و روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی مدعی شد که فیلان استعفا نداده،‌ بلکه از سمت خود اخراج شده است.

لومر در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «منابع مطلع به من گفتند که فیلان به صورت رسمی از اخراج خود مطلع نشده بود و بعد از بیاینه سخنگوی پنتاگون، متوجه این موضوع شد».

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار