تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

تاکید حماس به پایبندی به مذاکرات

یکی از رهبران حماس با انتقاد از روند اجرای توافق آتش‌بس، از تداوم بحران انسانی و تلاش‌ها برای تحمیل شروط سیاسی بر مقاومت خبر داد.

باسم نعیم حماس

اقتصاد۲۴- باسم نعیم، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس، اعلام کرد که با گذشت ۱۹۵ روز از توافق آتش‌بس، همچنان وضعیت انسانی در مناطق فلسطینی بحرانی است و کشتار، تخریب، گرسنگی و بیماری ادامه دارد.

وی تأکید کرد که این جنبش همچنان به مسیر مذاکره پایبند است، اما در عین حال از مواضع نیکلای ملادینوف، نماینده موسوم به «شورای صلح» در غزه انتقاد کرد. به گفته نعیم، ملادینوف خواستار ورود به مرحله دوم توافق شده است، اما تعهدی جدی برای الزام رژیم صهیونیستی به اجرای مرحله نخست ارائه نداده است.


بیشتر بخوانید: عدم وجود شروط توافق میان ایران و آمریکا


نعیم همچنین اظهار داشت که خواسته‌های مطرح‌شده از سوی این میانجی، در عمل به معنای «تفکیک پروژه مقاومت» در برابر وعده‌هایی محدود همچون بهبود شرایط زندانیان و تعهدات غیرعملی است.

این مقام حماس تأکید کرد که چنین رویکردی نمی‌تواند به پیشرفت واقعی در روند مذاکرات منجر شود و نیازمند تضمین‌های عملی برای اجرای کامل تعهدات طرف مقابل است.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار