تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵

آغاز پروازهای ایران به این کشورها

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اعلام کرد: پرواز به چند مقصد مهم بین‌المللی همچون استانبول، نجف، مسقط و پکن برقرار است و به‌تدریج مقاصد جدیدی نیز به شبکه پروازی کشور افزوده خواهد شد.

شهر فرودگاهی خمینی

اقتصاد۲۴- با ازسرگیری پرواز پکن از فرودگاه امام خمینی، تعداد مقصد‌های بین‌المللی فرودگاه امام خمینی بعد از جنگ رمضان به ۴ کشور رسید.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی رامین کاشف آذر، از برقراری پرواز به چند مقصد مهم بین‌المللی از جمله پکن خبر داد. کاشف آذر اعلام کرد که در حال حاضر پرواز‌ها به مقاصدی همچون استانبول، نجف، مسقط و پکن برقرار است و به‌تدریج مقاصد جدیدی نیز به شبکه پروازی کشور افزوده خواهد شد.

به گفته وی، مذاکرات برای بازگشت ایرلاین‌های خارجی به ایران ادامه دارد و این روند می‌تواند به تقویت جایگاه هوانوردی کشور در منطقه کمک کند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار