تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵

همتی: بانک مرکزی اجازه اضافه برداشت به بانک‌ها را نمی‌دهد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: کنترل رشد نقدینگی و تشدید نظارت بر بانک‌ها برای مهار تورم همچنان در اولویت بانک مرکزی است.
همتی: بانک مرکزی اجازه اضافه برداشت به بانک‌ها را نمی‌دهد

اقتصاد۲۴-عبدالناصر همتی با تاکید بر تشدید نظارت بر شبکه بانکی اعلام کرد: بانک مرکزی به هیچ شکلی اجازه اضافه برداشت به بانک‌ها را نمی‌دهد. همتی کنترل رشد نقدینگی را یکی از ضرورت‌های امروز دانست و تصریح کرد: هدف اصلی بانک مرکزی کنترل تورم است و رشد نقدینگی به صورت روزانه تحت مدیریت قرار دارد.

وی همچنین درباره تخصیص ارز گفت: بانک مرکزی با برنامه‌ریزی مدون و با توجه به نیازهای کشور، سیاست تخصیص هدفمند ارز را دنبال می‌کند.

در این جلسه، اعضای کمیسیون اصل نود مجلس اقدامات بانک مرکزی از جمله پیاده‌سازی چک الکترونیک، کنترل بازار ارز و تاکید بر نظارت بیشتر بر بانک‌ها و موضوع پدافند غیرعامل را مثبت ارزیابی کردند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار