تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

ویتکاف از تدام مذاکره با ایران خبر داد

استیو ویتکاف فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا از تداوم گفت‌و‌گو‌ها با ایران خبر داد.

عکس استیو ویتکاف

اقتصاد۲۴- «پیتر موریس» خبرنگار تلویزیون خبری «سی‌ان‌ان» شامگاه یکشنبه از «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا خواست تا در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا اخبار تازه‌ای ارائه دهد.

ویتکاف در پاسخی کوتاه به خبرنگار سی‌ان‌ان گفت: «ما در حال انجام گفت‌و‌گو هستیم.»

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر در گفت‌وگویی با شبکه خبر اظهار کرد: «آمریکایی‌ها پاسخ طرح ۱۴ بندی ما را به طرف پاکستانی داده‌اند و ما در حال بررسی آن هستیم. طرحی که ما ارائه کرده‌ایم متمرکز بر پایان جنگ است و مواردی که مربوط به جزئیات مسائل هسته‌ای کشور است در این طرح مطلقا وجود ندارد.»

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار