تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

تشدید تنش میان نتانیاهو و رئیس موساد بر سر انتصاب رئیس جدید/ بارنیا: «گوفمان» هیچ خط قرمزی ندارد

رسانه‌های اسرائیل از تشدید تنش میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل، و «دیدی بارنیا»، رئیس موساد، خبر می‌دهند. این تنش به دنبال مخالفت بارنیا با انتصاب «رومان گوفمان» به عنوان رئیس جدید موساد شکل گرفته است.

تشدید تنش میان نتانیاهو و رئیس موساد بر سر انتصاب رئیس جدید/ بارنیا: «گوفمان» هیچ خط قرمزی ندارد

اقتصاد۲۴- رسانه‌های اسرائیل از تشدید تنش میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل، و «دیدی بارنیا»، رئیس موساد، خبر می‌دهند. این تنش به دنبال مخالفت بارنیا با انتصاب «رومان گوفمان» به عنوان رئیس جدید موساد شکل گرفته است.

به گزارش انتخاب، روزنامه «یدیعیوت آحارونوت» گزارش داده که بارنیا به شدت با این انتصاب مخالفت کرده و همین امر موجب بروز تنش فزاینده‌ای میان او و نتانیاهو شده است.

در همین حال، روزنامه «هاآرتس» فاش کرده که بارنیا در نامه‌ای به دیوان عالی علیه انتصاب گوفمان نوشته است: «گوفمان هیچ خط قرمزی ندارد و برای موساد و برای اسرائیل یک خطر است.» 

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار