تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

آغاز رایزنی‌های پاکستان و چین بر سر ایران

وزیران خارجه پاکستان و چین تلفنی درباره تسهیل مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت‌وگو کردند.

مذاکرات تهران و واشنگتن

اقتصاد۲۴- وزارت خارجه پاکستان روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای از گفتگوی تلفنی «محمد اسحاق دار»، وزیر خارجه پاکستان و «وانگ یی»، وزیر خارجه چین خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، اسحاق دار، همسایه چینی خود را در جریان تلاش‌های اسلام آباد برای تسهیل گفت‌و‌گو میان تهران و واشنگتن قرار داد. در این بیانیه اشاره شده است که اسلام آباد و پکن بر اهمیت تداوم آتش بس و تضمین تردد در تنگه هرمز تاکید کردند.

پیش از این شبکه «الجزیره» در تهران در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت، شواهد و قرائن نشان می‌دهند که چین تمایلی به میانجی‌گری بین تهران و واشنگتن و ۲ طرف نیز از این موضوع آگاه هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار