تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
الجزیره:

سهام اروپایی با نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات صلح آمریکا و ایران افزایش یافت

سهام اروپایی صعود کردند و سرمایه‌گذاران نسبت به نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات صلح آمریکا و ایران خوش‌بین هستند، علیرغم اینکه دو طرف هنوز بر سر مسائل کلیدی اختلاف نظر دارند.

سهام اروپایی با نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات صلح آمریکا و ایران افزایش یافت

اقتصاد۲۴- سهام اروپایی صعود کردند و سرمایه‌گذاران نسبت به نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات صلح آمریکا و ایران خوش‌بین هستند، علیرغم اینکه دو طرف هنوز بر سر مسائل کلیدی اختلاف نظر دارند.

در ادامه این مطلب آمده است: شاخص اروپایی استاکس ۶۰۰ تا ساعت ۰۷:۰۳ به وقت گرینویچ با ۰.۵ درصد افزایش به ۶۲۳.۷۹ واحد رسید و مسیر خود را برای پایان هفته با رشد طی می‌کند.

داده‌های رسمی نشان داد که اعتماد مصرف‌کننده در آلمان در آستانه ماه ژوئن بهبود یافته است، در حالی که خوانش دیگری تأیید کرد که اقتصاد این کشور در سه ماهه اول سال جاری ۰.۳ درصد رشد داشته است.

بازارهای پولی حداقل دو بار افزایش نرخ بهره را از بانک مرکزی اروپا تا پایان سال پیش‌بینی می‌کنند.

در میان سهام پیشتاز در ابتدای معاملات، سهام شرکت ریشمون (Richemont)، مالک کارتیر، با ۴.۲ درصد افزایش همراه شد، پس از آنکه درآمد سه ماهه چهارم خود را بهتر از حد انتظار گزارش کرد.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار