تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

ادعای مجدد ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران

رئیس‌جمهور آمریکا با اذعان به توانمندی تیم مذاکره‌کننده ایران، مدعی شد که واشنگتن به یک توافق «بسیار خوب» با ایران نزدیک شده است.

ادعای مجدد ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران

اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی ضمن اشاره به روند مذاکرات با ایران، گفت: «ایرانی‌ها مذاکره‌کنندگانی بسیار باتجربه هستند و این روند زمان می‌برد، اما من عجله‌ای ندارم.»

 وی در ادامه مدعی شد که واشنگتن به یک توافق «بسیار خوب» با ایران نزدیک شده است و آمریکا ترجیح می‌دهد مسائل از مسیر دیپلماسی حل‌وفصل شود.

ترامپ همچنین بار دیگر ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت که هدف اصلی واشنگتن جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

همزمان و در ادامه روایت‌های مختلف از سوی منابع آمریکایی در ارتباط با یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران، روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داد که «دونالد ترامپ، شروط مربوط به چارچوب یک توافق احتمالی با ایران را سخت‌گیرانه‌تر کرده و اصلاحات پیشنهادی را به تهران ارسال کرده است».

اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی ایران همواره بر پیگیری مذاکرات بر پایه منافع ملی، رفع تحریم‌ها و حفظ حقوق مشروع هسته‌ای خود تأکید کرده و هرگونه توافق را مشروط به تأمین حقوق و مطالبات ملت ایران دانسته است.

همچنین درحالی که جمهوری اسلامی ایران بار‌ها بر مسالمت‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است، اما رئیس‌جمهور آمریکا در تکاپو برای غیر صلح‌آمیز جلوه دادن این برنامه ادعا کرد: «تنها تضمین اصلی که بر آن تأکید دارم، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه اظهاراتش و درپی ناکام ماندن تلاش‌هایش برای بازگشایی تنگه هرمز، از ایران خواست که محدودیت تردد در این آبراهه را لغو کند.

ترامپ در ادامه اظهار کرد: «نیرو‌های ما به محض بازگشایی تنگه هرمز و پایان یافتن رسیدگی به پرونده هسته‌ای ایران، از منطقه خارج خواهند شد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار