تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵

اینترنت ایران دوباره جان گرفت / ۷۸ درصد ترافیک به حالت قبل برگشت

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترافیک اینترنت پس از بازگشایی تدریجی شبکه در حال افزایش است و اکنون به ۷۸ درصد سطح ثبت‌شده در اول دی‌ماه ۱۴۰۴ رسیده است.

اینترنت ایران دوباره جان گرفت

اقتصاد۲۴- بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور، امروز در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره وضعیت فعلی اینترنت کشور اعلام کرد: ترافیک اینترنت پس از بازگشایی تدریجی شبکه در حال افزایش است و اکنون به ۷۸ درصد سطح ثبت‌شده در اول دی‌ماه ۱۴۰۴ رسیده است.

او گفت: پس از بازگشایی اینترنت، شبکه برای دو تا سه روز با اختلال‌هایی مواجه بود، اما به تدریج به وضعیت پایدارتری رسیده است.

به گفته اکبری، میزان ترافیک اینترنت همچنان روزانه در حال رشد است و کیفیت سرویس‌ها نیز به‌صورت مستمر پایش می‌شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین از کاهش تدریجی محدودیت‌های اعمال‌شده خبر داد و گفت برخی محدودیت‌ها به دلیل ملاحظات خارج از وزارت ارتباطات برقرار شده بود و به‌تدریج در حال رفع شدن است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: حدود ۳۰ درصد از ۱۰۰ هزار دامین برتر دنیا، بخاطر تحریم برای ایرانی‌ها بسته است.

او افزود اتصال اینترنت دیتاسنتر‌ها نیز طی هفته گذشته برقرار شده و روند بازگشت خدمات همچنان ادامه دارد.

اکبری با اشاره به عوامل مؤثر بر کیفیت خدمات اینترنتی گفت: در کیفیت سرویسی که کاربران دریافت می‌کنند عوامل مختلفی دخالت دارد. فیلترینگ و تحریم‌ها نیز تاثیرگذار است؛ به این معنا که کاربر ایرانی علاوه بر محدودیت‌های داخلی، به دلیل محدودیت‌های خارجی اعمال شده مجبور است از تغییر آی‌پی استفاده کند، بنابراین ما همیشه این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: به دلیل سرمایه‌گذاری‌ها ما در لایه دسترسی نیز مشکلاتی داریم. ما نسبت به یک مهر ۱۴۰۳ رشد ترافیک مصرفی داشته‌ایم، اما متناسب با آن سرمایه‌گذاری انجام نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار