تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۵

هشدار فوری پلیس راه درباره جاده‌ها؛ رانندگان آماده ترافیک سنگین باشند

با آغاز موج بازگشت زائران از مرز مهران و مسافران از محور‌های شمالی کشور، رئیس پلیس راه راهور فراجا نسبت به افزایش محسوس حجم ترافیک در ۲۴ ساعت آینده هشدار داد.

هشدار فوری درباره جاده‌ها

اقتصاد۲۴-سردار احمد کرمی‌اسد، آخرین وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد و گفت: همزمان با پایان تعطیلات تاسوعا و عاشورا، بازگشت زائران و مسافران در نقاط مختلف کشور آغاز شده و پلیس راه در تمامی محور‌های اصلی کشور در آماده‌باش کامل قرار دارد.

وی با اشاره به آغاز بازگشت زائران عتبات عالیات افزود: در مرز‌های مهران در استان ایلام، خسروی در استان کرمانشاه و همچنین شلمچه و چذابه در استان خوزستان، همچنان پذیرای زائران حسینی هستیم و در عین حال روند بازگشت بخشی از زائران نیز آغاز شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: از رانندگان و زائران درخواست داریم در مسیر‌های طولانی بازگشت، موضوع خستگی و خواب‌آلودگی را جدی بگیرند، چرا که همچنان یکی از مهم‌ترین عوامل وقوع سوانح رانندگی در جاده‌های کشور محسوب می‌شود.

سردار کرمی‌اسد در ادامه به وضعیت محور‌های شمالی کشور اشاره کرد و گفت: از ساعات ابتدایی امروز روند بازگشت مسافران از استان‌های شمالی آغاز شده و در محور‌هایی همچون آزادراه تهران-شمال و جاده هراز شاهد حجم بالای تردد هستیم.

وی افزود: اگرچه تاکنون این حجم ترافیک منجر به انسداد مسیر یا توقف‌های طولانی نشده است، اما حرکت خودرو‌ها با سرعتی کنترل‌شده و به‌صورت پیوسته در جریان است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه تعطیلات تاسوعا و عاشورا همزمان با تعطیلات پایان هفته موجب شکل‌گیری یکی از پرحجم‌ترین موج‌های سفر در ماه‌های اخیر شده است، گفت: بخش قابل توجهی از هموطنان برای حضور در مراسم‌های مذهبی، دیدار با خانواده و سفر به زادگاه‌های خود راهی جاده‌ها شدند و آمار‌های تردد ثبت‌شده در محور‌های مواصلاتی کشور نیز از حجم کم‌سابقه سفر‌ها حکایت دارد.


بیشتر بخوانید:در آستانه تعطیلی‌ها جاده چالوس یکطرفه شد


وی ضمن قدردانی از مسافرانی که بازگشت خود را به روز پایانی تعطیلات موکول نکرده‌اند، افزود: از هموطنانی که با برنامه‌ریزی مناسب از صبح امروز سفر بازگشت خود را آغاز کردند و با پلیس راه همکاری داشتند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. این اقدام باعث توزیع زمانی سفر‌ها شده و نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی روز آینده خواهد داشت.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به شرایط جوی برخی محور‌های کوهستانی کشور اظهار داشت: هم‌اکنون در ارتفاعات برخی محور‌های شمالی با مه‌گرفتگی و کاهش میدان دید مواجه هستیم، بنابراین رانندگان باید پیش از آغاز سفر نسبت به سلامت چراغ‌ها، برف‌پاک‌کن‌ها و سایر تجهیزات ایمنی خودروی خود اطمینان حاصل کنند.

وی همچنین از احتمال اعمال محدودیت‌های ترافیکی در برخی محور‌های پرتردد خبر داد و گفت: در صورت افزایش حجم بازگشت‌ها، محدودیت‌های مقطعی و موردی مطابق برنامه‌های مدیریت ترافیک اجرا خواهد شد که جزئیات آن از طریق پلیس راه اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان از هموطنان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی اطلاع کسب کرده و با مدیریت زمان حرکت، از سفر در ساعات اوج ترافیک پرهیز کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار