تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۵

پیامک‌های ناشناس طرح ترافیک برای شهروندان / شهرداری تهران توضیح داد

شهرداری تهران با واکنش به ابهامات ایجادشده، تأکید کرد پیامک‌های ارسال‌شده برای ورود به محدوده طرح ترافیک تنها با هدف اطلاع‌رسانی به شهروندان ارسال می‌شود.

طرح ترافیک

اقتصاد۲۴- طی روز‌های اخیر ارسال پیامک‌های هشدار مبنی بر تردد پلاک‌های دارای مجوز طرح ترافیک در محدوده‌های طرح ترافیک موجب ابهام و پرسش‌های شهروندان درباره اخذ مجوز‌های ترافیکی به وجود آورده است. آرش رساء ایزدی، معاون سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، اظهار کرد: ماهیت این پیام اطلاع‌رسانی است و هشدار یا اخطاری در آن وجود ندارد. از آنجا که تکلیف قانونی داریم، باید به شهروندی که وارد محدوده می‌شود اطلاع دهیم که ورود وی ثبت شده است. بنابراین، ضمن اطلاع‌رسانی مبنی بر ثبت ورودبه محدوده طرح، در انتهای این پیام یک جمله شرطی نیز درج شده است که بر اساس آن، در صورت نداشتن مجوز، نسبت به اخذ مجوز اقدام شود.

وی ادامه داد: طبیعتاً افرادی که مجوز ورود به محدوده را دارند، خود از وضعیتشان آگاه هستند و می‌دانند که به صورت روزانه رزرو نموده یا بسته خریداری کرده‌اند یا مشمول تسهیلاتی از قبیل تسهیلات بیماران خاص، معلولین، خبرنگاران و… هستند و نیاز به اقدامی ندارند. همچنین برای اطمینان بیشتر، هر شخصی که بخواهد اطلاعات تردد یا اطلاعات مالی خود را بررسی کند، می‌تواند به سامانه شهرزاد مراجعه کرده و موضوع را بررسی کند.

معاون سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، این پیام نشان‌دهنده آن است که سامانه ما ملاحظات لازم را رعایت کرده و اطلاع‌رسانی مورد نیاز را انجام داده است.

منبع: اقتصادآنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار