تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

وعده مدنی‌زاده/ پایان گمانه زنی‌ها درباره افزایش اعتبار کالابرگ

وزیر اقتصاد گفت: شرایط جنگی تأمین منابع افزایش اعتبار کالابرگ را با مشکل مواجه کرد، اما دولت در حال تدوین برنامه‌ها و اتخاذ تصمیمات جدید برای تأمین منابع مورد نیاز است.

کالابرگ

اقتصاد۲۴- سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به برنامه دولت برای افزایش اعتبار کالابرگ گفت: پیش از آغاز شرایط جنگی، منابع مورد نیاز برای افزایش اعتبار کالابرگ پیش‌بینی شده بود، اما با وقوع جنگ، بخشی از منابع پیش‌بینی‌شده عملاً محقق نشد.

وی افزود: دولت در حال تدوین برنامه‌ها و اتخاذ تصمیمات جدید برای تأمین منابع مورد نیاز است و امیدواریم این منابع به‌زودی تأمین و جزئیات آن به مردم اعلام شود.

دولت پیش از این اعلام کرده بود اعتبار کالابرگ باید متناسب با افزایش قیمت کالا‌های اساسی و تغییرات هزینه‌های معیشت خانوار‌ها تعدیل شود تا قدرت خرید مردم حفظ شود. بر اساس آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی نیز قیمت اقلام سبد کالابرگ باید به‌صورت دوره‌ای بازنگری و اعتبار کالابرگ متناسب با آن تقویت شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار