تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت حبوبات ۵۰ درصد ریخت؛ لوبیاچیتی ارزان شد / نخود، عدس و لپه چند؟

رئیس انجمن حبوبات از کاهش ۵۰ درصدی قیمت حبوبات در یک سال گذشته خبر داد و قول داد به دلیل انباشت در انبارها قیمت‌ تا آخر سال ثابت خواهد ماند.

قیمت حبوبات در بازار

اقتصاد۲۴- داوود لپه‌چی گفت: قیمت حبوبات میانگین ۵۰ درصد و لوبیا چیتی تا ۱۰۰ درصد کاهش قیمت داشته است و تا آخر سال هیچ افزایش قیمتی نخواهد داشت.

قیمت حبوبات قبلا رکورد شکنی می‌کرد که نوع چیتی به کیلویی ۷۰۰ هزار تومان هم رسیده بود.

وی اضافه کرد آنقدر لوبیا در انبار‌ها است که بعضا ماموران تعزیراتی به اتهام احتکار جریمه می‌کنند، اما نگهداری طولانی مدت در انبار در واقع به دلیل فراوانی محصول است.

دولت برای رفع تعهدات ارزی امسال واردات کالای اساسی را مجاز کرد که بسیاری از صادر کنندگان به واردات حبوبات روی آوردند.

دوم اینکه امسال تولید حبوبات به دلیل بارندگی‌های مناسب بیش از سال‌های قبل است.

دو سوم لولیای مصرفی کشور تولید داخل و یک سوم وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار