تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۵

خبر فوری از مذاکرات ایران و آمریکا؛ تهران شرط بازگشت به میز مذاکره را اعلام کرد

ایران آماده بازگشت به روند حل‌وفصل دیپلماتیک مناقشه با آمریکا است، مشروط بر اینکه واشنگتن جدیت خود در این زمینه را نشان دهد. یک منبع بلندپایه ایرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس این موضوع را اعلام کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا

اقتصاد۲۴- خبرگزاری تاس نوشت، یک منبع ایرانی گفت: «توپ در زمین آمریکا است. بهتر است به دیپلماسی بازگردیم، اما باید شاهد تمایل واقعی آمریکا برای بازگشت به صلح باشیم. هر سندی را که آنها می‌خواهند امضا کنند، باید نشان دهند که به امضای هر دو طرف احترام می‌گذارند. آمریکا باید میانجی‌ها و ایران را نسبت به صداقت خود متقاعد کند.»

این مقام ایرانی افزود که تهران همچنان برگزاری مذاکرات درباره موضوع هسته‌ای را ممکن می‌داند، اما تنها پس از اجرای کامل توافق اسلام‌آباد.

به گفته این منبع، توافق اسلام‌آباد شامل آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران و رفع محدودیت‌ها بر صادرات نفت ایران بوده است.

پیش‌تر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، اعلام کرده بود که تهران از طریق میانجی‌های قطری، شروط خود برای پایان جنگ را به آمریکا منتقل کرده و منتظر پاسخ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا است

منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار