تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۵

برنامه توسعه نیروگاه‎‌های خورشیدی چقدر بوده و چه مقدار محقق شده؟

اعلام میزان اضافه‌شدن ظرفیت نیروگاه خورشیدی تا پایان سال، درخواستی است که در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات و خطاب به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) ثبت شده است.
 نیروگاه خورشیدی

اقتصاد۲۴- به نقل از روابط عمومی کمیسیون ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، در این درخواست آمده است:

«برنامه ساتنا جهت توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، به تفکیک کیلووات درحال احداث با ذکر زمان بهره برداری تا پایان سال در بازه‌های ماهیانه و سه ماهه را اعلام نمایید. اعلام نمایید زمان حدودی پایان همیشگی خاموشی‌ها چه بازه‌ای می‌باشد. با تشکر»

در پاسخ به این درخواست نیز تاکید شده: «انشاالله برنامه‌ای که وزارت نیرو دارد به بهره برداری رسیدن ۷۰۰۰ مگا وات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان تابستان ۱۴۰۵ است. برنامه اتمام خاموشی‌ها مربوط به شرکت توانیر می‌باشد. برای دریافت آخرین آمار مربوط به نیروگاه‌های تجدیدپذیر می‌توانید به آدرس سایت https://amar.satba.gov.ir مراجعه فرمایید.»

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار