اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ احتمال انجام حملات نظامی جدید علیه ایران پیش از انتخابات میاندورهای را رد نکرد و مدعی شد چنین اقدامی «ممکن» است و واشنگتن در این جنگ «بسیار سریع» پیروز خواهد شد.
ترامپ روز یکشنبه در حاشیه مسابقات گلف «پرزیدنتس کاپ» در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است حملات نظامی پیش از انتخابات میاندورهای از سر گرفته شود، مدعی شد: نمیخواهم چنین حرفی بزنم. نمیخواهم چنین حرفی بزنم. منظورم این است که چنین چیزی ممکن است، اما فقط نمیخواهم آن را به زبان بیاورم.
او ادعا کرد که آمریکا به پیروزی سریعی دست خواهد یافت و پایان این مناقشه را به کاهش شدید قیمت نفت مرتبط دانست.
ترامپ در ادامه ادعایش گفت: فکر میکنم آنچه رخ خواهد داد این است که ما خیلی زود در این جنگ پیروز میشویم و به محض پیروزی، قیمت نفت پایین میآید؛ بسیار پایین، تا حدی که پیش از جنگ بود.
ترامپ مدعی شد که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای همچنان محور اصلی سیاست اوست.
او گفت: و نکته کلیدی این است که ایران سلاح هستهای نخواهد داشت.
ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا واشنگتن از طریق اقدام نظامی یا فشار اقتصادی در حال پیروزی است، مدعی شد که هر دو روش مؤثر بودهاند.
او گفت: فکر میکنم هر دو. فکر میکنم از هر دو طریق پیروز خواهیم شد. ما در واقع از جنبه نظامی همین حالا هم پیروز شدهایم؛ اما این بدان معنا نیست که آن [اقدامات]را متوقف کردهایم.