تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۷ مهر ۱۴۰۵

درآمد صرافی دی ۱۰۰۰ برابر شد

درآمد صرافی دی در دوره ۹ ماهه ابتدایی سال مالی ۱۰۰۰ برابر شد.

درآمد صرافی دی ۱۰۰۰ برابر شد

اقتصاد۲۴- در ادامه بهبود شاخص‌های عمکردی بانک دی در دوره جدید مدیریتی، شرکت خدمات ارزی و صرافی دی (وابسته به بانک دی) در دوره نه ماهه از ابتدای سال مالی، موفق به ثبت یک عملکرد چشمگیر شد و با جابجا کردن رکورد درآمد‌های عملیاتی خود، مجموع درآمد‌های خود را به بیش از یکصد و ده هزار میلیارد ریال (یازده همت) ارتقا داد.

این میزان درآمد که با رشد بیش از ۱۰۶۰۰۰ درصدی (بیش از ۱۰۰۰ برابر) نسبت به دوره مشابه سال قبل همراه بوده، صرافی دی را به یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت واسطه‌گری مالی کشور تبدیل کرده است.

مقایسه این شاخص با درآمد مدت زمان مشابه سال قبل نشان دهنده رشد قابل توجه در این بازه نه ماهه است.

شرکت خدمات ارزی و صرافی دی با بهره‌گیری از تیم اجرایی مجرب و متخصص و توسعه خطوط کسب و کاری افزایش حجم عملیات خود، توانسته نقش مهمی در ارائه خدمات هرچه بهتر و بیشتر به اشخاص حقیقی و حقوقی در بین صرافی‌های کشور ایفا کند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار