تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۵

خبر مهم از مذاکرات ایران و آمریکا؛عراقچی پاسخ آمریکا را دریافت کرد

عباس عراقچی پاسخ آمریکا به پیشنهاد «طرح هفت‌روزه» را دریافت کرده است. عراقچی امروز در تهران درباره پاسخ آمریکا به این پیشنهاد گفت‌وگو خواهد کرد.
عباس عراقچی

اقتصاد۲۴- در ادامه این مطلب آمده: اختلاف اصلی میان آمریکا و ایران بر سر ترتیب اجرای گام‌ها است، نه بر سر مفاد و عناصر طرح هفت‌روزه.

عباس عراقچی و تیم مذاکره‌کننده او شامگاه گذشته در دوحه با میانجی‌های قطری دیدار کردند.

یک مقام آگاه گفت: سندی که ایران و آمریکا در حال مذاکره درباره آن هستند، طرحی هفت‌روزه برای ایجاد اعتماد و بازگشت به نسخه‌ای تقویت‌شده از توافق تفاهم‌نامه را تشریح می‌کند.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار