تاریخ انتشار: ۰۳:۱۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۵

توضیحات عربستان درباره حادثه هواپیمای فلای دبی

وزارت کشور عربستان اعلام کرد تحقیقات اولیه درباره حادثه هواپیمای فلای‌دبی نشان می‌دهد کمک‌خلبان به خلبان حمله کرده است و هر دو پس از بهبود وضعیت جسمانی، عربستان را به مقصد ابوظبی ترک کرده‌اند.
توضیحات عربستان درباره حادثه هواپیمای فلای دبی
اقتصاد ۲۴-وزارت کشور عربستان اعلام کرد که تحقیقات اولیه درباره حادثه هواپیمای شرکت فلای‌دبی که در فرودگاه تبوک فرود اضطراری داشت، نشان داده است کمک‌خلبان به خلبان هواپیما حمله کرده است.
 
بر اساس اعلام وزارت کشور عربستان، خلبان و کمک‌خلبان این هواپیما صبح پنج‌شنبه پس از بهبود وضعیت جسمانی، همراه با یک تیم امنیتی اماراتی، عربستان را به مقصد ابوظبی ترک کردند.

وزارت کشور عربستان همچنین اعلام کرد که تحقیقات درباره این حادثه توسط نهادهای تخصصی این کشور و با مشارکت یک تیم فنی از امارات انجام شده است.
 
این گزارش در حالی منتشر شده است که پیشتر رسانه‌های مختلف درباره علت فرود اضطراری هواپیمای فلای‌دبی در فرودگاه تبوک و جزئیات رخداد داخل هواپیما گزارش‌های متفاوتی منتشر کرده بودند.
 
 
 
 
هواپیمای مذکور در مسیر ابوظبی به تل‌آویو ناچار به فرود اضظراری در فرودگاه تبوک عربستان شده بود.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار