تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۷ آبان ۱۴۰۵

واکنش ترامپ به نامه ادعایی ونس به محسن رضایی

رئیس جمهوری آمریکا به نامه‌ای که ادعا می شود، «جی دی ونس» معاون خود به ایران نوشته است، واکنش نشان داد.
ترامپ و ونس

اقتصاد۲۴-دونالد ترامپ چهارشنبه شب به وقت محلی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه «آیا به ونس دستور دادید که برای آغاز مذاکرات صلح با ایران گفت‌وگو کند؟» در ادامه ادعاهای ضد و نقیض خود مدعی شد: نه.

رئیس جمهوری آمریکا که خود دستور حملات تجاوزکارانه به ایران و عملیات تروریسم اقتصادی از جمله محاصره و تشدید تحریم‌ها را در پی ناکامی در دستیابی به اهداف جنگ طلبانه‌ ضدایرانی صادر کرده است، در ژستی بشردوستانه مدعی شد: ایران در زمینه اقلام پزشکی نیاز به کمک دارد. در واقع، مسئله رساندن تدارکات برای کمک به کسانی است که بیمار هستند.

ترامپ ادعا کرد: «او نظر مرا پرسید و من گفتم اگر می‌خواهی این کار را انجام بدهی، اشکالی ندارد. اساسا هدف، رساندن تجهیزات و اقلام مورد نیاز برای کمک به افرادی است که وضعیت جسمی مناسبی ندارند.»

ادعاهای ضد و نقیص ترامپ در حالیست که روزنامه وال‌استریت ژورنال مدعی شد که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌ جمهوری آمریکا، به دستور رئیس جمهوری آمریکا، نامه‌ای به محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، ارسال کرده است تا زمینه از سرگیری مذاکرات صلح میان تهران و واشنگتن فراهم شود.

واکنش ترامپ درباره بولسانارو

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از اظهار نظر درباره اینکه آیا بولسونارو برنده واقعی انتخابات برزیل است، خودداری کرد.

ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ادعای بولسونارو مبنی بر پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل، گفت که در این باره اظهار نظر نخواهد کرد اما به او «مجوز» ورود به کشور را داده است.

ترامپ تصریح کرد: «نمی‌خواهم درباره این موضوع اظهارنظر کنم. وارد این ماجرا نمی‌شوم. اما قطعا آن انتخابات بسیار عجیب بود.»

رئیس جمهوری آمریکا درباره وضعیت بولسونارو و خانواده‌اش گفت: «با بولسونارو و خانواده‌اش بسیار ناعادلانه رفتار شد.»

«فلاویو بولسونارو» رئیس جمهوری پیشین برزیل پس از شکست در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در روز یکشنبه، به آمریکا گریخت.

در این انتخابات لولا داسیلوا رئیس جمهوری کنونی با کسب ۵۱.۷۹ درصد آرا در برابر ۴۸.۲۱ درصد آرای فلاویو، بار دیگر به ریاست‌جمهوری انتخاب شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار