تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۵

تردد در جاده چالوس به روال عادی بازگشت

سردار محبی درباره وضعیت جوی محور‌های کشور گفت: در برخی محور‌های استان‌های کردستان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان بارش باران گزارش شده است.

ترافیک جاده چالوس

اقتصاد۲۴- رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۲۱ امشب خبر داد.

سردار محبی در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور گفت: با توجه به محدودیت تردد اعمال‌شده از ساعت ۱۶ امروز در مسیر (جنوب به شمال) جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال، پس از بررسی وضعیت ترافیکی و روان شدن بار ترافیک، از ساعت ۲۱ تردد در این ۲ محور به‌صورت دوطرفه برقرار شد و رانندگان می‌توانند در هر دو مسیر رفت و برگشت تردد کنند.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت ترافیکی سایر محور‌های مواصلاتی اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در آزادراه تهران–کرج–قزوین در محدوده شهرک جهان‌نما تا استاندارد و در آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده‌های پل کردان، کمالشهر، گلشهر و گرمدره سنگین گزارش شده است.


بیشتر بخوانید: جاده چالوس بسته شد


رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: در آزادراه تهران–ساوه در محدوده عوارضی تهران و محور تهران–شهریار نیز در برخی مقاطع ترافیک سنگین جریان دارد.

سردار محبی همچنین درباره وضعیت جوی محور‌های کشور گفت: در برخی محور‌های استان‌های کردستان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان بارش باران گزارش شده است.

منبع: تابناک
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار