تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۵

علت تیراندازی مقابل مدرسه‌ای در کرج چه بود؟

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: منشأ تیرامدازی در اطراف یک مدرسه، اختلافات شخصی میان دو نفر بوده و موضوع هیچ ارتباطی با مدرسه نداشته و ندارد.
 تیراندازی در مقابل مدرسه‌

اقتصاد۲۴- قدرت‌الله سیف، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز به تشریح جزئیات حادثه درگیری و تیراندازی در مقابل مدرسه‌ای یکی از مناطق کرج پرداخت.

سیف گفت: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد منشأ این اتفاق، اختلافات شخصی میان دو نفر بوده و موضوع هیچ ارتباطی با مدرسه یا فعالیت‌های آموزشی نداشته و ندارد.

وی عنوان کرد: در جریان این اختلاف، درگیری میان دو نفر شکل گرفت و از سلاح ساچمه‌ای (اسلحه بادی) استفاده شده است. با اطلاع از وقوع حادثه، مأموران انتظامی در محل حاضر شدند و پس از بررسی ابعاد موضوع، هر دو فرد دخیل در درگیری را شناسایی و بازداشت کردند و کسی در این حادثه صدمه‌ای ندیده است.

سیف نصریح کرد: موضوع از سوی مراجع انتظامی و مسئول در حال پیگیری است. محل وقوع حادثه در نزدیکی یک مدرسه قرار دارد، اما این موضوع نباید موجب برداشت نادرست درباره ارتباط حادثه با مدرسه و محیط آموزشی شود، چراکه درگیری صرفاً ناشی از اختلاف شخصی دو نفر بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند و از انتشار شایعات و اطلاعات تأییدنشده در فضای مجازی بپرهیزند و تأکید کرد: با بازداشت هر دو فرد دخیل در حادثه، موضوع برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع مربوط قرار گرفته است.

منبع: دانشجو

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار