تاریخ انتشار: ۰۶:۰۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸
در گفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح شد؛

اشتیاق سرمایه‌گذاران به فعالیت‌های صنعتی در منطقه آزاد انزلی / رشد ۳۳ درصدی در جذب سرمایه گذاری‌های خارجی

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: رونق اقتصادی در بخش صنعتی و تولیدات منطقه آزاد انزلی بسیار حائز اهمیت است و استقبال بسیار خوبی در این حوزه شاهد بوده‌ایم.
تولیدی///اشتیاق سرمایه‌گذاران به فعالیت‌های صنعتی در منطقه آزاد انزلی/رونق اقتصادی در بخش صنعتی منطقه آزاد انزلی
 
اقتصاد ۲۴وحید طالب پور، عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی در گفتگو با اقتصاد ۲۴ در مورد آخرین وضعیت اقتصادی و سرمایه گذاری در این منطقه گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری بیش از یک‌ میلیون تن کالا در دو بندر کاسپین و انزلی تخلیه و بارگیری شده است. با وجود اینکه بندر انزلی به نسبت سال گذشته ۲۰ درصد آمار کاهش تخلیه و بارگیری داشته است، ولی بندر کاسپین توانسته این کاهش را جبران کند.

طالب پور افزود: بندر کاسپین در ۱۰ ماهه سال جاری توانسته در حدود ۲۳۱ هزار تن تخلیه و بارگیری داشته باشد که از این میزان ۲۰۴ هزار تن واردات و ۲۶ هزار تن صادرات بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۱۲ کانتینر هم در طی این مدت در بندر کاسپین تخلیه و بارگیری شده است؛ بنابراین در حوزه تخلیه و بارگیری با عملکرد خوب بندر کاسپین، کاهش صورت گرفته در بندر انزلی جبران و بار جدید به مجموعه منطقه آزاد انزلی اضافه شد.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی به خبرنگار اقتصاد ۲۴ گفت: بار جدید شامل کالا‌های واردشده از مسیر کریدور چین- قزاقستان – انزلی است و همچنین کالا‌های جدیدی که برای اولین بار از سمت شمال وارد شده‌اند، مانند روغن که چیزی بیش از ۱۵۰ هزار تن است که در بندر کاسپین تخلیه‌ شده است و کالا‌های دیگری مانند دام زنده نیز  که سابقه ورود از مسیر شمال نداشته هم برای اولین بار ورود پیدا کرده است. اخیراً دانه سویا هم به بندر وارد شده که این‌ها کالا‌های جدیدی هستند که توانسته علی‌رغم مشکلات تحریمی و نقل‌ و انتقال مالی عملکرد مجموع را در دو بندر حفظ کند.
 

۱۵۰ میلیون دلار صادرات از منطقه آزاد انزلی


وحید طالب پور اظهار کرد: در 10 ماهه سال جاری چیزی در حدود ۳۰ میلیون دلار صادرات کالا‌های تولید شده از طریق منطقه آزاد انزلی داشتیم که عمدتاً شامل ظروف اوپال، محصولات چوبی، پوشاک، صنایع فلزی، مواد غذایی و دستگاه دیاگ است.
 
وی افزود: در مدت ذکر شده، حدود ۱۲۰ میلیون دلار صادرات مجدد داشتیم که در مجموع صادرات مجدد و صادرات تولیدات منطقه، ۱۵۰ میلیون دلار صادرات را شاهد بوده ایم.
 
تولیدی///اشتیاق سرمایه‌گذاران به فعالیت‌های صنعتی در منطقه آزاد انزلی/رونق اقتصادی در بخش صنعتی منطقه آزاد انزلی

 

رشد ۳۳ درصدی در جذب سرمایه گذاری‌های خارجی 


عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: در حوزه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، با وجود مشکلات در حدود ۱۰۷۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده داخلی داشته‌ایم که در مقایسه سال گذشته ۳۶ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: ۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری محقق شده خارجی اتفاق افتاده که نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد افزایش داشته است. این سرمایه‌گذار‌ی ها عمدتاً در بخش‌های تولید منطقه، کارخانجات جدیدی که در منطقه ایجادشده، سرمایه گذاری که در بندر کاسپین در حوزه‌های لجستیک و تأسیسات زیربنایی، حوزه‌های تخلیه و بارگیری، حوزه‌های بندری، گردشگری، ساخت‌وساز و مجتمع‌های تجاری و توریستی متمرکز شده‌اند که بخشی در سرمایه‌گذاری داخلی و بخشی خارجی بوده است.
 
طالب پور بیان کرد: در حوزه ثبت شرکت‌ها حدود ۱۶۰ شرکت در منطقه ثبت‌شده که به نسبت سال گذشته تقریباً ۲ تا ۳ درصد افزایش داشته است. در مورد مجوز‌های فعالیت‌های اقتصادی هم کاهشی نداشته‌ایم و برابر با سال گذشته یعنی ۱۷۰۰ مجوز فعالیت اقتصادی در ۱۰ ماهه صادر شده است.

وی گفت: همچنین ۷۱ کارت بازرگانی صادر شده و به نسبت سال گذشته ۴۲ درصد افزایش را به همراه داشته است.
 
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی ارزش تولیدات منطقه را بیش از ۱۴۰ میلیون دلار  دانست که به داخل کشور صادر شده و به نسب سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است.

طالب پور با تاکید بر اینکه اشتیاق سرمایه‌گذاران به فعالیت‌های صنعتی در منطقه آزاد انزلی بسیار زیاد است به‌گونه‌ای که  فضای صنعتی خالی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد گفت: افرادی که جدید مراجعه می‌کنند باید از سوله‌های راکد که غیرفعال شده‌اند استفاده کند.
 

بازگشت ۱۳ واحد به چرخه تولید 

 
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی اظهار کرد: به لطف خدا توانسته‌ایم در طی ۱۰ ماه، ۱۳ واحد تولیدی را فعال کنیم و آن‌ها را به چرخه تولید بازگردانیم، درحالی‌که در سال گذشته این تعداد در حدود ۵ واحد بوده و در دهه فجر امسال هم ۱۰ واحد تولیدی دیگر به مدار تولید بازخواهند گشت.

وی تصریح کرد: در این شرایط اقتصادی حوزه تولید و فعال‌سازی واحد‌های صنعتی بسیار فعال‌شده و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی نیز مواجه شده است. ما امروز به‌ سوی ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید پیش می‌رویم و امیدواریم که فاز توسعه شهرک صنعتی شماره دو و ایجاد شهرک صنعتی شماره سه را نیز در طی ماه‌های آینده شاهد باشیم.


رونق اقتصادی در بخش صنعتی منطقه آزاد انزلی


طالب پور در پایان با اشاره به اینکه رونق اقتصادی در بخش صنعتی و تولیدات منطقه آزاد انزلی بسیار حائز اهمیت است و استقبال بسیار خوبی صورت گرفته، افزود: در بخش واحد‌های فناوری و دانشی و حوزه‌های شرکت‌های نوآور حدود ۳۶ شرکت در منطقه مستقر شده‌اند که بر اساس اهداف اقتصاد مقاومتی پیش‌بینی‌شده بود. هدف‌گذاری ۱۲ شرکت بود، اما توانستیم ۳۶ شرکت را مستقر کنیم و چیزی حدود ۲۰۰ درصد افزایش داشته‌ایم.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

گوگل نام خلیج فارس را تغییر داد

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ حسین فهمیده در کنار خانواده اش در سفر مشهد ۵۴ سال پیش

عکس/ سمنان ۷ بار لرزید

عکس/ دیدار عباس عراقچی و وزیر امور خارجه هند

عکس/ واکنش اکانت سپاه به تغییر نام خلیج فارس توسط ترامپ

فیلم/ آخرین جزییات زلزله در مرز سمنان و خراسان رضوى

عکس/ بخشنامه جدید دولت درباره ساعت کاری کارمندان

عکس/ شهید بهشتی در کنار سیداحمد خمینی ۴۶ سال پیش بعد دیدار با امام خمینی

عکس/ کاربرد نام خلیج فارس توسط رئیس آل‌سعود در دوره قاجار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ افزایش ۳۰ تا ۱۱۰ درصدی مالیات انواع سیگار

فیلم/ رهگیری شناور‌های فرا منطقه‌ای در خلیج فارس توسط سپاه

بازی با عقربه‌ها؛ جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ساعت/ آیا زور ناترازی‌ها به قانون جنجالی می‌رسد؟

بین هند و پاکستان چه می‌گذرد؟

تعرفه‌های جدید ارزیابی خسارت خودرو در سال ۱۴۰۴

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

عکس/ قیمت گوشت گوسفندی ۵۰ سال پیش در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

ادعای بی‌اطلاعی عجییب دولت از منبع ارسال پیامک‌های حجاب؛ مگر می‌شود شما ندانید؟

عکس/ نام خلیج فارس در گذرنامه شیخ زاید بن سلطان بنیانگذار امارات

بیت‌کوین در بالاترین ارتفاع سه‌ماهه قرار گرفت

رشد ۱۲ درصدی ارزش سهام در بورس تهران

تسهیل مشارکت بخش خصوصی در قرارداد‌های نفتی

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

رویای یک تحریف؛ پاسخ قاطعانه اسناد تاریخی به ۵ دهه تلاش برای تغییر نام «خلیج‌فارس»

زمان دقیق مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد

اختلاف ۷۱ درصدی در آمار سبد سرمایه‌گذاران خارجی

عراقچی به عربستان و قطر می‌رود

زلنسکی: اوکراین آماده پذیرش آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط است

ثبت بزرگترین ریزش قیمت دلار در ایران

جزئیات جدید از افزایش دوباره حقوق کارگران و کارمندان

شوک قیمتی به سفره مردم/ مرغ و نان گران می‌شود

حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی شنبه ۲۰ اردیبهشت واریز می‌شود؟

بازار خودرو در سراشیبی رکود

تکلیف به دستگاه‌ها درمورد دورکاری اجباری برخی کارمندان

ترمز قیمت خودرو کشیده شد + جدول

شوک شدید به قیمت طلا با حصول توافق

قیمت سکه حساس شد

زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت اعلام شد

جزئیات جدید درباره زمان قطعی‌های برق/ از شنبه منتظر این تغییر در ساعات قطعی برق باشید

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

واکاوی اطلاعیه بانک مرکزی؛ حوزه رمرز ارز نیازمند شفافیت است/ ایجاد چارچوب‌های جدید به مثابه سنگ‌اندازی نیست

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان ۶۰ سال پیش با چادر خال خالی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

با این خوراکی‌ها پوست‌تان را جوان نگه دارید

عکس/ چهره بانمک رونی کلمن ۵۶ سال پیش در ۵ سالگی با لباس راه راه

شیر و عسل؛ ترکیبی شفا‌بخش یا زیان‌بار؟

عکس/ ظاهر متفاوت محمدرضا پهلوی و همسر دوم اش ۷۳ سال پیش در کربلا

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای ۴۴ سال پیش در کنار پدر

عکس کمیاب از غلامرضا تختی ۹۴ سال پیش در کودکی با پوشش خاص

نقش امگا ۳ در کاهش وزن

چرا با اینکه ورزش می‌کنیم، لاغر نمی‌شویم؟

عکس/ چهره دیده نشده از لاله و لادن ۵۴ سال پیش در خانه امام خمینی

عکس/ ژست خاص صیاد شیرازی در کنار هم رزمانش ۴۴ سال پیش در جبهه