تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸
مرتضی بانک اعلام کرد:

آخرین خبرها از معافیت‌های مالیاتی در مناطق‌ آزاد

بنا به گفته مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در دولت هیچ شکی در رابطه با ادامه معافیت 20 ساله فعالان اقتصادی در مناطق‌آزاد وجود ندارد، ولی معافیت مالیات ارزش افزوده هنوز در مجلس تعیین تکلیف نشده است.
آخرین خبرها از معافیت‌های مالیاتی در مناطق‌آزاد
 
اقتصاد۲۴- از سال گذشته و در جریان اصلاح روال معافیت‌های مالیاتی و ممانعت از فرار مالیاتی، موضوع اصلاح معافیت‌ها در مناطق آزاد نیز مورد توجه قرار گرفت که در جریان بررسی لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم نیز در دستور کار قرار دارد.

طبق قوانین مناطق آزاد، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاری در این مناطق از معافیت مالیاتی برخوردارند و این امر جزو مشوق‌های سرمایه‌گذاری در این مناطق به شمار می‌رود؛ از این‌رو با طرح اصلاح و حذف معافیت در برخی موارد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مخالفت‌هایی از سوی مسئولان مربوطه و البته فعالان اقتصادی و کارشناسان مطرح شد.

در حالی بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار مجلس قرار دارد که در گفت‌وگویی با مرتضی بانک، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، آخرین وضعیت این لایحه در مورد مناطق آزاد مورد پیگیری قرار گرفت.

مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه بحث‌هایی در موود مالیات مناطق آزاد وجود دارد و نظرات مختلفی از سوی کارشناسان و متخصصان مطرح است، گفت: مناطق‌آزاد قانون کامل و جامعی دارند و هر اتفاقی برای تغییر این قوانین باید در قالب خود قانون مناطق آزاد رخ دهد؛ از این رو اگر قرار باشد در هر حوزه‌ای از جمله مالیات که قانون مناطق آزاد تکلیف آن‌ها را مشخص کرده است تغییری ایجاد شود، باید توسط لایحه‌ای که از سوی دولت پیش‌بینی می‌شود و مربوط به مناطق آزاد است، اعمال شود.

مرتضی بانک افزود: آنچه تا کنون مورد بحث قرار گرفته و با معاون اول رئیس جمهور در مورد آن رایزنی شده نیز این است که مسائل مربوط به مناطق‌آزاد باید در قالب قوانین آن و در شرایط مساعد ارائه شود و بعد هر تصمیمی که دولت اتخاذ کند، اجرایی خواهد شد.

او با اشاره به آخرین وضعیت تصمیم‌گیری در مورد مالیات در مناطق آزاد در دولت و مجلس گفت: فکر می‌کنم دولت اساسا در مورد ادامه معافیت ۲۰ ساله فعالان مناطق آزاد هیچ شک و شبه‌ای ندارد و تاکنون نیز انجام شده و ایرادی به آن وارد نیست.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: در مورد مالیات ارزش افزوده نیز مجلس اقداماتی انجام داده است که در لایحه در مورد مناطق آزاد معافیت وجود دارد، ولی در مورد مناطق ویژه تلاش‌های زیادی شده که بتوان در مجلس وضعیت را روشن کرد، ولی هنوز تعیین تکلیف نشده است.

گفتنی است؛ که مسئولان در مناطق‌آزاد معتقدند که ۲۰ سال معافیت مالیاتی، حداقل کاری است که می‌توان برای مناطق آزاد و جذب سرمایه‌گذار در آن انجام داد، در عین حال که باید بجای حذف معافیت‌های موجود باید در مرحله اول از فرار‌های مالیاتی پیشگیری کرد.

در همین رابطه چندی پیش پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی، گفته بود که این سازمان با معافیت مالیاتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای مقاصد غیر صادراتی مخالف است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پایان رابطه‌ عاشقانه‌ زوجی که همه دوستشان داشتند

هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

ظریف می تواند رئیس مجلس شود!

فتیله بمب بزرگ پرسپولیس در ترکیه روشن شد

برنده توپ طلای فوتبال ایران معرفی شد

پاسخ فوری ایران به قطعنامه جنجالی اروپا و آمریکا

فوری / انتظار می‌رود قطعنامه عدم پایبندی ایران طی چند ساعت آینده صادر شود

ترامپ: اعتمادم به دستیابی به توافق با ایران کمتر شده است

عراقچی: خطای راهبردی تروئیکای اروپایی، ایران را وادار به واکنش قاطع خواهد کرد

ادعای هگست علیه ایران

ایران دومین کشور بلاگر جهان

فیلم/شمسایی: تتلو نماز می‌خواند

فیلم/ عرضه خودرو در بورس کالا منع قانونی ندارد

فیلم/ اولین اطلاعات از اسناد و رازهای اتمی اسرائیل

اتهام‌پراکنی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام

روزی که بازیگر زن ایتالیایی تهران را به هم ریخت!

نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

جنگنده نسل ششم GCAP در برابر F-۴۷ قرار گرفت

سپیده قلیان از زندان آزاد شد

شروع طوفانی پیرپسر در گیشه!

تغییر چهره حیرت‌انگیز اسکارلت جوهانسون در فیلم جدیدش

عکس زیرخاکی دختر مظفرالدین شاه به همراه پرستار فرانسوی اش!

استقلال با حسین‌نژاد به توافق رسید

ترامپ: با چین به توافق رسیدیم

کهنسال‌ترین درخت ایران ثبت ملی شد

حضور متفاوت بیمه‌دات‌کام در فاینکس ۱۴۰۴؛ از غرفه‌داری سنتی تا گفتمان‌سازی نوآورانه

ماجرای وحشتناک یک همسرکشی در کرج

نوشیدنی‌های مفید برای دفع سنگ کلیه

عکس/ چند ایرانی نه کار دارند و نه دنبال کارند؟

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ ۱۵ عضو شورای امنیت کدام کشور‌ها هستند؟

تضعیف ایران با صادرات گاز آمریکا به ترکیه

هافبک تیم ملی به استقلال پیوست

اینفوگرافی/ قوانین سختگیرانه کشور‌های مختلف برای سگ‌گردانی

سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد تایید شد

عکس/ گریم سنگین و خواب عمیقِ پانته‌آ پناهی‌ها سوژه شد

وضعیت بحرانی آب در سد کارده مشهد

عکس/ استایل ساحلی پیمان معادی در خارج از کشور

عکس/ پشت‌صحنه جذاب و دیدنی سریال تاسیان

بحران تأمین مالی صنایع کوچک و متوسط در ایران؛ چالش‌ها، پیامدها و راهکارها

عکس/ استایل خاص مهدی قایدی در جزیره سیشل

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران

عکس/ مازیار لرستانی ۷ سال پیش در آخرین فیلمش در کنار علی انصاریان

عکس/ چهره بازیگر نقش رُز در فیلم تایتانیک ۲۴ سال پیش مراسم اسکار

عکس/ محمدرضا پهلوی در کنار برادرانش ۹۵ سال پیش در ستاد ارتش

عکس/ سرلشکر باقری با لباس نظامی۴۴ سال پیش در خانه پدری

خرید انواع ابزار قاب بندی دیوار از آرکا دکور