تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸

ابرخودروی زینگر ۲۱C با فناوری چاپ سه‌بعدی معرفی شد+ویدئو

شرکت تازه‌تأسیس زینگر، به‌زودی از یک ابرخودروی هیبریدی با نام ۲۱C رونمایی خواهد کرد. بدنه و شاسی این محصول با پرینت سه‌بعدی ساخته خواهد شد.
ابرخودروی زینگر ۲۱C با فناوری چاپ سه‌بعدی معرفی شد+ویدئو
 
اقتصاد۲۴- کوین زینگر (Kevin Czinger)، کارآفرینی اهل کالیفرنیا است. او در سال ۲۰۰۹، شرکت کودا اتوموتیو را تأسیس کرد تا در زمینه‌ی تولید خودرو‌های برقی و باتری‌های لیتیوم یون فعالیت کند. این مجموعه به‌دلیل مواجهه با مشکلات مالی و بدهی بانکی در سال ۲۰۱۳ ورشکسته شد. پس از آن، کوین زینگر اقدام به تأسیس یک شرکت طراحی با نام فامیلی خود کرد تا سازنده‌ی مدل‌هایی در کلاس سوپراسپرت و ابرخودروی سفارشی باشد.

ابرخودروی زینگر ۲۱C با فناوری چاپ سه‌بعدی معرفی شد+ویدئو
زینگر در تلاش است تا محصولی انقلابی و فراتر از انتظار تولید کند. نخستین خودروی ساخت این شرکت، تک‌نمونه‌ای به‌نام بلید (Blade) بود که سال ۲۰۱۷ رونمایی شد. بلید نخستین سوپراسپرت دنیا بود که از فناوری چاپ سه‌بعدی برای ساخت شاسی و ادوات بدنه استفاده می‌کرد. این محصول هرگز به مرحله‌ی تولید تجاری نرسید؛ اما قرار بود از پیشرانه توربوشارژ گازسوز با قدرت ۷۰۰ اسب‌بخار استفاده کند و سرعت‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتربرساعت ۲ ثانیه داشته باشد.


نخستین محصول تجاری زینگر با نام ۲۱C در نمایشگاه ژنو ۲۰۲۰ رونمایی خواهد شد. هنوز جزئیات دقیقی از مشخصات فنی این ابرخودرو منتشر نشده است؛ اما می‌توان مطمئن بود مشابهت‌هایی با بلید دارد. مدل ۲۱C مثل بلید، ساختار کابین تک سرنشین با فرمان در وسط خواهد داشت. همچنین شاسی و بدنه ساخته شده با پرینت سه‌بعدی از آلومینیوم و فیبرکربن ارائه خواهد کرد. پیشرانه مورد استفاده در ۲۱C، هیبریدی خواهد بود؛ اما نوع سوخت مصرفی هنوز اعلام نشده است.
 
 
کد ویدیو
 
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار