تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

امید استقلال به الغرافه قطر برای فرار از دست استراماچونی!

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال به دنبال آن است تا قرارداد سال دوم خود را فعال کرده و از استقلال پول بیشتری بگیرد.
امید استقلال به الغرافه قطر
 
اقتصاد۲۴- اگر آندره‌آ استراماچونی برای فصل آینده تیم پیدا نکند، به احتمال بسیار زیاد کل پول قرارداد سال دوم را هم از استقلال می‌گیرد.

او تا اینجای کار هم حدود ۴۰۰ هزار یورو گرفته و بابت فصل جاری ۳۵۰ هزار یورو دیگر می‌خواهد. البته استقلالی‌ها ادعاهای او را قبول ندارند، ولی تجربه ثابت کرده هر مربی و بازیکن خارجی که از باشگاه‌های ایرانی شکایت می‌کند، علیه این تیم‌ها حکم می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: استراماچونی دلیل رفتن از استقلال را فاش کرد

حالا همه امید استقلال به باشگاه الغرافه قطر است تا با استراماچونی قرارداد ببندد و استقلال پول کمتری به این مربی ایتالیایی بدهد. شبیه به وینفرد شفر آلمانی که بعد از رفتن به بنی‌یاس امارات از استقلال شکایت کرده تا پول سال دوم قراردادش با آبی‌پوشان را دریافت کند، اما فیفا با همه خواسته او موافقت نکرد هرچند با این حال، استقلال باید ۵۵۰ هزار دلار به پیرمرد آلمانی بدهد.
منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شیرین
0
0
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
باز ی ماجرای دیگه حالا گیر استرا افتادیم ما شفر و منشا رو نمیدونیم چه کار کنیم اینم اضافه شد خداااااااااااااااا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار