تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹

بلومبرگ از ضربه مهلک به عربستان خبر داد

خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد اعلام خودمختاری مناطق جنوب یمن از سوی شورای انتقالی ضربه‌ای به عربستان و تلاش‌هایش برای پایان این جنگ ویرانگر است.
ضربه مهلک به عربستان
 
اقتصاد۲۴- در گزارش خبرگزاری بلومبرگ آمده است: در ماه نوامبر دولت عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن و جدایی طلبان جنوب یمن توافقی را برای پایان دادن به درگیری امضا کردند. این توافق به درستی اجرا نشد و درگیری‌هایی میان دو طرف طی ژانویه رخ داد. اکنون نیز با اعلام خودمختاری مناطق جنوب یمن احتمالا جنگی که از پنج سال پیش آغاز شده است همچنان ادامه داشته باشد.

در این گزارش آمده است: درگیری میان هادی و جدایی طلبان سال ۲۰۱۸ آغاز شد و در ماه نوامبر توافقی برای توقف جنگ در میان جنگ حاصل شد. این توافق به دولت هادی در مذاکره با انصارالله اعتبار بخشید. یمن با توجه به داشتن تنگه باب المندب که دریای سرخ را به خلیج عدن وصل می‌کند و بیشتر نفت جهان از این مسیر منتقل می‌شود دارای موقعیت استراتژیکی است.

هدف عربستان از مداخله در سال ۲۰۱۵ بازگرداندن هادی به حکومت بود، اما جنگ متوقف نشد و به بزرگترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شد که طی آن ده‌ها هزار تن کشته و میلیون‌ها نفر آواره شدند.

بلومبرگ به نقل از گراهام گریفیث، از مدیران شرکتی در دبی نوشت: اعلام خودمختاری مناطق جنوب ضربه‌ای به تلاش‌های عربستان برای تحقق صلح میان دولت و جدایی طلبان و همچنین کاهش تنش با حوثی‌ها است.

بیشتر بخوانید: عربستان بازهم نقض آتش‌بس کرد

در این گزارش آمده است: ممانعت از فروپاشی کامل توافق به دلیل اعلام خودمختاری مناطق جنوب ایجاب می‌کند عربستان کاملا به آن پایبند باشد و این در حالی است که عربستان برای کاهش حضور خود در یمن تلاش می‌کند. این تحولات در جنوب به تلاش‌ها برای مذاکره با انصارالله آسیب می‌زند و موجب شکست گروه‌های وابسته به عربستان در میدان جنگ و در نتیجه افزایش عملیات عربستان می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار