تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹

بازگشایی موقت و محدود مرز بازرگان از امروز

سخنگوی گمرک ایران گفت: پس از گفتگوی عصر گذشته روسای کل گمرک ایران و ترکیه، صبح امروز در ملاقات مرزی مدیرکل گمرک بازرگان و مدیر کل گمرک گوربلاغ ترکیه، مقرر شد روزی ۶۰ کامیون از محموله‌های صادراتی ایران وارد خاک ترکیه شود.
بازگشایی مرز بازرگان از امروز
 
اقتصاد۲۴- سیدروح اله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: پس از گفتگوی ویدئو کنفرانسی روسای گمرک ایران و ترکیه در عصر گذشته، و تاکید رئیس کل گمرک ایران در اجرای پروتکل‌های بهداشتی و ممانعت از توقف مرز‌ها بر اساس سیاست‌های سازمان جهانی تجارت و سازمان جهانی گمرک، و برداشتن موانع تجارت بین دو کشور، صبح امروز با درخواست ملاقات مرزی فوری از سوی گمرک بازرگان، ضمن بازدید مدیران مرزی گمرک گوربلاغ ترکیه از زیر ساخت‌های بهداشتی بازرگان، مقرر شد ۴۵۰ کامیون حامل محموله‌های صادراتی شامل هندوانه، خرما، کیوی؛ و ترانزیتی که به علت عدم پذیرش کشور ترکیه در مرزبازرگان بلاتکلیف مانده بود مجددا نسبت به پذیرش ازطرف ترکیه اقدام شود که ظرف یک ساعت بیست کامیون ترک از مرز خارج شد و همچنان نیز خروج این کامیون‌ها ادامه دارد.

وی افزود: در این ملاقات اضطرراری مرزی در خصوص تردد کامیون‌های ایرانی مانند سایر کشور‌ها به ترکیه و تعیین تکلیف ۱۶۰ کامیون محموله‌های تجاری که به مقصد ایران با ناوگان کشور ترکیه که از زمان بسته شدن مرز در طرف ترکیه متوقف وبلاتکلیف هستند مذاکراتی صورت گرفت که اعلام شد، منتظر دستور رضا تونا توراگای، رییس کل گمرک ترکیه هستند.

بیشتر بخوانید: مرزهای ترکیه حتی به روی کامیون‌های این کشور بسته است

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک اعلام کرد:در این ملاقات مرزی مقامات ترک از تمهیدات بهداشتی گمرک و اکیپ مستقر شده وزرات بهداشت (غربالگری) و محل داگت ضد عفونی کامیون‌ها در مرز بازرگان نیز بازدیدی داشتند و طرف ایرانی اعلام آمادگی کرد تا با داگت و تونل‌های ضد عفونی، کلیه کامیون‌های خروجی به سمت ترکیه کاملا ضد عفونی شوند و تیم وزارت بهداشت نیز امکان صدور گواهی سلامت برای رانندگان را پس از معاینه خواهند داشت. طرف ترک نیز ضمن رضایت از عملکرد بهداشتی ایران اعلام کرد که اقدامات بهداشتی ایران به اطلاع مقامات ارشد گزارش خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار