تاریخ انتشار: ۰۷:۴۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
منتخب رشت در مجلس یازدهم در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴:

ضرورت تنفس‌های مالیاتی و تامین اجتماعی برای بنگاه‌های اقتصادی نیمه جان/ نقدینگی‌ در مسیر اصلی خود حرکت نمی‌کند

محمدرضا احمدی گفت: در حوزه کارآفرینی بعضی از شرکت‌ها و کارخانه‌ها قوی هستند و ما موظف هستیم به آن‌ها کمک کنیم تا این بنگاه‌ها تضعیف نشوند تا اشتغال بیشتری برای آن‌هایی که بیکار شده‌اند ایجاد کنند.

واحد تولیدی

اقتصاد۲۴- در یکی، دو دهه اخیر هر فردی که به کرسی‌های مسئولیت می‌رسد اولین انتظاری که از او می‌رود بهبود شرایط اقتصادی کشور است. حال کمتر از ۲۰ روز دیگر تا شروع مجلس یازدهم باقی مانده است و مردم منتظرند تا ببینند آیا مجلس یازدهم توانایی بهبود شرایط اقتصادی را دارد یا خیر؟

در همین رابطه محمدرضا احمدی، منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ گفت: ما باید در مورد مشکلات و موضوعات کشور، اولویت‌بندی داشته باشیم. اولین اولویت ما در مجلس یازدهم، معیشت مردم است که در پساکرونا مشکلات بسیاری خواهند داشت. مقام معظم رهبری هم فرمودند رزمایش گسترده برای مواسات و همدلی باید شکل بگیرد. با شرایط فعلی که شاید دولت نتواند خیلی به مردم کمک کند، مواسات مدنظر رهبری در همدلی و کمک به نیازمندان بیشتر آشکار می‌شود، همان‌طور که کمک مردم به یکدیگر در ابتدای بحران کرونا برای کنترل و پیشگیری آن بسیار موثر بود.


بیشتر بخوانید: بانک‌ها بنگاه‌داری را تعطیل و به واحدهای تولیدی کمک کنند


وی افزود: برای مبارزه و مهار مشکلات اقتصادی در دوران پساکرونا ما ناگزیریم در بخش‌های صنعت، اقتصاد و معیشت مردم بیشتر تلاش کنیم. در حوزه کارآفرینی بعضی از شرکت‌ها و کارخانه‌ها قوی هستند و ما موظف هستیم به آن‌ها کمک کنیم تا این بنگاه‌ها تضعیف نشوند تا اشتغال بیشتری برای آن‌هایی که بیکار شده‌اند ایجاد کنند. بعضی از شرکت‌ها نیمه‌جان و در شرف از بین رفتن هستند که باید به آن‌ها با تنفس مالیاتی و تنفس تامین اجتماعی و موارد مشابه این، کمک کنیم تا بتوانند روی پای خود بمانند تا نه تنها ورشکست نشوند، بلکه به‌سمت قوی‌تر شدن حرکت کنند.

احمدی تصریح کرد: برخی از سرمایه‌گذاران و تولیدکننده‌های صنعتی ورشکسته شده‌اند که باید افراد ذیصلاح مشکلات آن‌ها را بررسی کنند تا اگر نیاز به نقدینگی دارند با کمک به آن‌ها مشکلات را از سر راهشان بردارند. اگر برای کمک به سرمایه‌گذاران و احیای تولید، نیاز به وضع قوانین دیگری باشد حتماً در مجلس به آن می‌پردازیم تا شرکت‌های ورشکسته نجات یابند. یکسری از شرکت‌ها هم به دلیل نداشتن تخصص لازم در اداره مجموعه خود، ورشکست شدند برخی دیگر به دلایل مختلف از بانک‌ها و موسسات مالی وام گرفته‌اند، اما این تسهیلات را در مسیر دیگری استفاده کرده‌اند که باید این تسهیلات به ریل اصلی خود برگردانده شوند.

منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از سرمایه‌ها و نقدینگی‌های ما در مسیر اصلی خود حرکت نمی‌کند که باید به آن نظم و نسق داد تا به تبع این کار، مردم مقداری از این بلاتکلیفی نجات یابند.

این چهره اصولگرای مجلس یازدهم عنوان کرد: بسیاری از علما و اقتصاددانان ما چندین سال است در مورد سود‌های بانکی و شرعی نبودن آن به نوعی اعتراض کرده‌اند. ما باید از همه نخبگان و اقتصاددانان بخواهیم تا پای کار بیایند تا از آن‌ها بهره‌مند شویم. اگر نظر کارشناسان زبده مورد توجه قرار بگیرد می‌توانیم در جهت بهتر شدن اقتصاد کشور حرکت کنیم نه اینکه از یک طرف به تولیدکننده وام دهیم و از سوی دیگر به حدی سود بگیریم تا او را به نقطه ورشکستگی برسانیم. این ساختار باید عوض شود تا سرمایه‌گذار با اطمینان به تولید و اشتغال‌زایی وارد شود. حمایت از کارگر و کارفرما باید در روند صحیح قرار بگیرد تا ضمن برطرف کردن مشکلات دو طرف، شاهد حضور همدلانه آن‌ها در کنار یکدیگر باشیم.

محمدرضا احمدی، منتخب مردم رشت در مجلس یازدهم

احمدی در پایان خاطرنشان: در این دوره مجلس بحث اصولگرا و اصلاح‌طلب مطرح نیست، بلکه کمک به مردم به عنوان جبهه انقلاب و نیروی‌های انقلابی که هم و غم‌شان انقلاب است نه چپ و راست، هدف نمایندگان خواهد بود. ان‌شاالله بتوانیم پاسخگوی رای امیدوارانه مردم باشیم و یک مجلس کارآمد را شکل دهیم. مردم هم تحمل کشمکش بین دولت و مجلس را ندارند. به امید خدا قوه مقننه و مجریه با هم تعامل خواهند داشت، اما نه به این صورت که چشمان خود را بر اعمال نامبارک دولتمردان ببندیم و بدون شک به نفع مردم کار خواهیم کرد، چراکه مقام معظم رهبری می‌گویند مجلس ریل‌گذار دولت است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

عکس/ نمایی از سیل مرگبار ۹۰ سال پیش در خیابان امام تبریز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

کفگیر دولت به ته دیگ خورد؛ مالیات بستن به حق اولاد و عائله‌مندی و مسکن/ همسویی نهاد‌های دولتی برای کوچکتر کردن سفره مردم

با دارو‌های تاریخ گذشته چه کنیم؟

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز