تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۵ تير ۱۳۹۹

آمریکا: مانع تجارت ایران و ونزوئلا خواهیم شد

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که هرآن کس از دور زدن تحریم‌های آمریکا توسط ایران حمایت کند، هدف تحریم‌های آتی واشنگتن قرار خواهد گرفت.
آمریکا: مانع تجارت ایران و ونزوئلا خواهیم شد
اقتصاد۲۴-استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا در پی تحریم ۵ کاپیتان کشتی‌های ایرانی حامل بنزین به ونزوئلا در بیانیه‌ای گفت: وزارت خزانه‌داری هرآنکس که از ایران در دور زدن تحریم‌های آمریکا حمایت و رفتار‌های بی‌ثبات‌کننده آن‌ها در سراسر جهان را تقویت کند، هدف تحریم‌های وزارت خزانه‌داری قرار خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید:انتخابات ۲۰۲۰؛ آیا افکار عمومی آمریکا نتایج نظرسنجی‌ها را قبول دارد؟
وی با غیرقابل قبول دانستن همکاری ایران و ونزوئلا گفت: دولت (آمریکا) از اختیارات خود برای ایجاد اختلال در این امر استفاده خواهد کرد.

مایک پمپئو نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: طبق این تحریم‌ها، اموال این کاپیتان‌ها بلوکه خواهد شد. حرفه و موفقیت از این تحریم‌ها رنج خواهند برد.

این در حالی است که سیدعباس موسوی بامداد روز پنجشنبه در توییتی نوشت: «اقدام عاجزانه آمریکا علیه اشخاص ایرانی - شبیه آنچه توسط وزیر امور خارجه پامپئو که بعنوان وزیر نفرت هم شناخته می‌شود اعلام شد - تنها نشانگر شکست سخت آن چیزی است که "فشار حداکثری" خوانده می‌شود. به‌رغم فشار آمریکا، ایران و ونزوئلا در مقابله با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا ثابت‌قدم هستند.»
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار