اقتصاد۲۴ - تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کرونا در جهان تاکنون به ۱۸ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۴۲ نفر رسیده و مرگ ۶۹۷ هزار و ۱۸۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
همچنین بنابر تازهترین آمارها ۱۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳۹ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافتهاند.
از میان شش میلیون و ۷۱ هزار و ۹۱۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و هفت هزار و ۲۳۹ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۴ هزار و ۶۷۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی بیماری کرونا امروز دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۹
همچنین از ۱۲ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۷۲۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳۹ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۹۷ هزار و ۱۸۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کرونا قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر
برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا صبح امروز (سهشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا چهار میلیون و ۸۶۲ هزار و ۱۷۴ مبتلا، ۱۵۸ هزار و ۹۲۹ قربانی
۲. برزیل دو میلیون و ۷۵۱ هزار و ۶۶۵ مبتلا، ۹۴ هزار و ۷۰۲ قربانی
۳. هند یک میلیون و ۸۵۵ هزار و ۳۳۱ مبتلا، ۳۸ هزار و ۹۷۱ قربانی
۴. روسیه ۸۵۶ هزار و ۲۶۴ مبتلا، ۱۴ هزار و ۲۰۷ قربانی
۵. آفریقای جنوبی ۵۱۶ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۸۵۳۹ قربانی
۶. مکزیک ۴۴۳ هزار و ۸۱۳ مبتلا، ۴۸ هزار و ۱۲ قربانی
۷. پرو ۴۳۳ هزار و ۱۰۰ مبتلا، ۱۹ هزار و ۸۱۱ قربانی
۸. شیلی ۳۶۱ هزار و ۴۹۳ مبتلا، ۹۷۰۷ قربانی
۹. اسپانیا ۳۴۴ هزار و ۱۳۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۷۲ قربانی
۱۰. کلمبیا ۳۲۷ هزار و ۸۵۰ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۷ قربانی
سپس کشورهای ایران با ۳۱۲ هزار و ۳۵ مبتلا، انگلیس با ۳۰۵ هزار و ۶۲۳ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۰ هزار و ۹۳ مبتلا، پاکستان با ۲۸۰ هزار و ۲۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۸ هزار و ۲۲۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۴۲ هزار و ۱۰۲ مبتلا، ترکیه با ۲۳۳ هزار و ۸۵۱ مبتلا، آلمان با ۲۱۲ هزار و ۳۲۰ هزار مبتلا، آرژانتین با ۲۰۶ هزار و ۷۴۳ مبتلا، فرانسه با ۱۹۱ هزار و ۲۹۵ مبتلا، عراق با ۱۳۱ هزار و ۸۸۶ مبتلا، کانادا با ۱۱۷ هزار و ۳۱ مبتلا، اندونزی با ۱۱۳ هزار و ۱۳۴ مبتلا، قطر با ۱۱۱ هزار و ۳۲۲ مبتلا، فیلیپین با ۱۰۶ هزار و ۳۳۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
پس از آن مصر با ۹۴ هزار و ۶۴۰ مبتلا، قزاقستان با ۹۳ هزار و ۸۲۰ مبتلا، اکوادور با ۸۷ هزار و ۴۱ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۴۶۴ مبتلا، بولیوی با ۸۱ هزار و ۸۴۶ مبتلا، سوئد با ۸۱ هزار و ۱۲ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، سرزمینهای اشغالی با ۷۴ هزار و ۴۳۰ مبتلا، اوکراین با ۷۳ هزار و ۱۵۸ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۳ هزار و ۱۱۷ مبتلا، بلژیک با ۷۰ هزار و ۳۱۴ مبتلا، پاناما با ۶۸ هزار و ۴۵۶ مبتلا، کویت با ۶۸ هزار و ۲۹۹ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۱۶۶ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۱ هزار و ۱۶۳ مبتلا، هلند با ۵۵ هزار و ۴۷۰ مبتلا، رومانی با ۵۴ هزار و ۹ مبتلا، سنگاپور با ۵۳ هزار و ۵۱ مبتلا، پرتغال با ۵۱ هزار و ۵۶۹ مبتلا و گواتمالا با ۵۱ هزار و ۵۴۲ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
بیشتر بخوانید: تابستان کرونایی امسال از این خطاها دور باشید!
همچنین کشورهای لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش، کنیا، نپال و ونزوئلا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کردهاند.