تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹

واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور در داروخانه‌ها توزیع می‌شود

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: واکسن آنفلوانزا با برند‌های معتبر اروپایی از اواخر شهریور ماه در داروخانه‌ها توزیع می‌شود.

زمان توزیع واکسن آنفلوآنزا

اقتصاد۲۴ - حیدر محمدی افزود: واکسن آنفلوآنزا بیش از هر سال و حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون دوز از برند‌های معروف از جمله هلندی و فرانسوی خریداری شده و از اواخر تابستان در داروخانه‌ها توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: برای توزیع این واکسن‌ها به مردم فعلا قرار بر این است که با کد ملی باشد و به هر کد ملی یک واکسن فروخته شود، نیازی به نام نویسی نیست و مردم با مراجعه به داروخانه و ارائه کارت ملی و پس از ثبت کد ملی آن‌ها در سیستم، می‌توانند واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند البته به شرط اینکه این تصمیم تغییری نکند.

مدیر کل دارو سازمان غذا و دارو گفت: توصیه وزارت بهداشت این است که فقط گروه‌های پر خطر یعنی افرادی که به علت شغل خود بیشتر با بیماران سر و کار دارند، زنان باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و سالمندان واکسن آنفلوآنزا بزنند و بقیه مردم نیازی به تزریق واکسن آنفلوآنزا ندارند البته حدود ۲.۵ میلیون دوز از واکسن آنفلوآنزای وارداتی برای توزیع در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی در اختیار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا با چه کسانی است؟


محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو نیز پیش از این اعلام کرده بود: با توجه به اینکه امسال اکثر مردم به علت اپیدمی کرونا ماسک می‌زنند و دست‌های خود را مرتب می‌شویند و حتی با الکل ضدعفونی می‌کنند، پیش بینی این است که شیوع آنفلوآنزا کمتر از سال‌های گذشته باشد، با این حال امسال ۴ تا ۵ برابر سال‌های گذشته واکسن آنفلوآنزا وارد می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار