تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹

ماجرای کتک کاری در شبکه من و تو

فربد طلایی پژوهشگر مطالعات راهبردی و امنیت بین‌الملل دانشگاه ردینگ انگلستان که به‌عنوان میهمان و کارشناس در یک برنامه تحلیلی شبکه «من و تو» حضور یافت مورد ضرب و شتم عوامل این شبکه قرار گرفت. فربد طلایی که در مصاحبه خود از جمهوری اسلامی ایران دفاع کرده بود ابتدا با حمله شدید عوامل این شبکه روبه‌رو و سپس بازداشت شد.

ماجرای کتک کاری در شبکه من و تو

اقتصاد۲۴ - فربد طلایی پژوهشگر مطالعات راهبردی و امنیت بین‌الملل در دانشگاه ردینگ انگلستان که به‌عنوان کارشناس در شبکه «من و تو» حضور یافت به دلیل دفاع از جمهوری اسلامی ایران مورد ضرب و شتم عوامل این شبکه قرار گرفت.

فربد طلایی پژوهشگر مطالعات راهبردی و امنیت بین‌الملل دانشگاه ردینگ انگلستان که به‌عنوان میهمان و کارشناس در یک برنامه تحلیلی شبکه «من و تو» حضور یافت مورد ضرب و شتم عوامل این شبکه قرار گرفت. فربد طلایی که در مصاحبه خود از جمهوری اسلامی ایران دفاع کرده بود ابتدا با حمله شدید عوامل این شبکه روبه‌رو و سپس بازداشت شد.

طلایی که دریکی از قسمت‌های برنامه‌ای با عنوان «روبه‌رو» که از شبکه من و تو ضبط و پخش می‌شود به‌عنوان کارشناس حضور یافت و در سخنانی از جمهوری اسلامی ایران و اقدامات چند سال اخیر آن دفاع کرد. کارشناس بین‌الملل انگلیس و ایران در مقابل سه مهمان دیگر این برنامه که همگی دیدگاه‌های ضد جمهوری اسلامی ایران داشتند با صراحت به دفاع از هستی و امنیت ایران در برابر ویرانی طلبان و طرفداران تحریم و حمله نظامی پرداخت که با واکنش تند و خشن عوامل این برنامه در پشت‌صحنه مواجه شد.


بیشتر بخوانید: اظهارنظر خبرساز مجری مصری درباره حجاب


فربد طلایی در این برنامه از ساده‌لوحی برخی ایرانیان در برابر سیاست‌های دولت آمریکا و ترامپ سخن گفت و اظهار کرد: «تحریم برای مردم ایران خیلی واژه آشنایی هست و این اصطلاحی هست که ابرقدرت‌ها استفاده می‌کنند و علت این هم این است که جنگ پرهزینه و آبرو بر و به همین خاطر هم هست که نان مردم را هدف قراردادند».

وی در ادامه افزود: «باید خیلی خوش‌باور و ساده‌لوح بود که فکر کرد آمریکا و ترامپ بااین‌همه بلا‌هایی که به بهانه براندازی نظام جمهوری اسلامی و به اسم دروغ بر سر مردم آورده و رزق و روزی مردم را هدف قرارگرفته بخواهد نویدبخش آزادی و دموکراسی در ایران باشد».

ظاهراً این سخنان کارشناس به مزاج عوامل برنامه خوش نیامده و با ضرب و شتم و بازداشت او درصدد تلافی برآمدند. چنین رفتاری از شبکه‌هایی که ادعای آزادی فکر و بیان می‌کنند، بار دیگر شعار‌های دموکراسی، آزادی بیان و حقوق شهروندی این شبکه را زیر سوال برد و در اذهان عمومی شک و شبهه‌های زیادی به راه انداخت.

جزئیات حمله عوامل شبکه «من و تو» به فربد طلایی

فربد طلایی در توییتر خود چنین نوشت: «در جریان ضبط یک قسمت دیگر از همین برنامه از سوی کیوان عباسی (مدیر این شبکه) و فردی به نام هیمن سیدی موردحمله و ضرب و شتم قرارگرفته و می‌خواهند او را تحویل پلیس دهند».

این اتفاقات در حالی رخ داد که وی پس از طرح چندین سؤال پیرامون حمله نظامی آمریکا به ایران و تحریم‌های اقتصادی علیه مردم ایران از مجری و مهمانان دیگر خواست که جایگاه و نظر خود را در این باب اعلام کنند. طلایی که به‌صراحت حمایت حاضران در جمع از تحریم‌های آمریکا علیه ایران را علنی و غیرقابل‌انکار خواند در وقت استراحت با توهین هیمن سیدی مواجه شد که سرانجام به درگیری فیزیکی و ضرب و شتم او منجر شد.

این در حالی بود که کیوان عباسی مدیر شبکه من و تو و پتکین آذر مهر تهیه‌کننده برنامه نیز در ادامه روند ماجرا و متشنج کردن جو استفاده کردند. طلایی که قصد خروج از استودیو را داشت با حمله فیزیکی هیمن سیدی مواجه شد که این حمله سبب پاره شدن لباس او و آسیب به یکی از انگشتان وی شد.

پس از حضور پلیس در محل، فربد طلایی بازداشت شد، اما پلیس به او اخطار کرد که حق شکایت را از عوامل شبکه من و تو ندارد، چراکه آن‌ها نیز شکایتی علیه او تنظیم نکرده‌اند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد