تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹

آخرین آمار جهانی کرونا امروز سه شنبه ۸ مهر ۹۹

شمار مبتلایان به کرونا در جهان به ۳۳ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۲۵۲ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و شش هزار و ۴۵۰ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

آخرین آمار جهانی کرونا

اقتصاد۲۴ - بنابر تازه‌ترین آمارها، ۲۴ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۲۳۹ نفر از مبتلایان به کرونا تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۳ میلیون مبتلا و همچنین نزدیک به ۲۱۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کرونا قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا امروز دوشنبه ۷ مهر ۹۹


بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۳۶۱ هزار و ۶۱۱ مبتلا، ۲۰۹ هزار و ۸۰۸ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۱۴۵ هزار و ۲۹۱ مبتلا، ۹۶ هزار و ۳۵۱ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۷۴۸ هزار و ۳۲۷ مبتلا، ۱۴۲ هزار و ۱۶۱ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۱۵۹ هزار و ۵۷۳ مبتلا، ۲۰ هزار و ۳۸۵ قربانی

۵. کلمبیا ۸۱۸ هزار و ۲۰۳ مبتلا، ۲۵ هزار و ۶۴۱ قربانی

۶. پرو ۸۰۸ هزار و ۷۱۴ مبتلا، ۳۲ هزار و ۳۲۴ قربانی

۷. اسپانیا ۷۴۸ هزار و ۲۶۶ مبتلا، ۳۱ هزار و ۴۱۱ قربانی

۸. مکزیک ۷۳۳ هزار و ۷۱۷ مبتلا، ۷۶ هزار و ۶۰۳ قربانی

۹. آرژانتین ۷۲۳ هزار و ۱۳۲ مبتلا، ۱۶ هزار و ۱۱۳ قربانی

۱۰. آفریقای جنوبی ۶۷۱ هزار و ۶۶۹ مبتلا، ۱۶ هزار و ۵۸۶ قربانی

پس از آن کشور‌های فرانسه با ۵۴۲ هزار و ۶۳۹ مبتلا، شیلی با ۴۵۹ هزار و ۶۷۱ مبتلا، ایران با ۴۴۹ هزار و ۹۶۰ مبتلا، انگلیس با ۴۳۹ هزار و ۱۳ مبتلا، بنگلادش با ۳۶۰ هزار و ۵۵۵ مبتلا، عراق با ۳۵۳ هزار و ۵۶۶ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۳ هزار و ۶۴۸ مبتلا، ترکیه با ۳۱۵ هزار و ۸۴۵ مبتلا، پاکستان با ۳۱۱ هزار و ۵۱۶ مبتلا، ایتالیا با ۳۱۱ هزار و ۳۶۴ مبتلا، فیلیپین با ۳۰۷ هزار و ۲۸۸ مبتلا، آلمان با ۲۸۸ هزار و ۶۱۸ مبتلا، اندونزی با ۲۷۸ هزار و ۷۲۲ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۳۳ هزار و ۲۶۵ مبتلا، اوکراین با ۲۰۱ هزار و ۳۰۵ مبتلا، کانادا با ۱۵۵ هزار و ۳۰۱ مبتلا، اکوادور با ۱۳۴ هزار و ۹۶۵ مبتلا، بولیوی با ۱۳۴ هزار و ۲۲۳ مبتلا، قطر با ۱۲۵ هزار و ۳۱۱ مبتلا، رومانی ۱۲۳ هزار و ۹۴۴ مبتلا، مراکش با ۱۱۹ هزار و ۱۰۷ مبتلا، بلژیک با ۱۱۵ هزار و ۳۵۳ مبتلا، هلند با ۱۱۴ هزار و ۵۴۰ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۱ هزار و ۶۶۶ مبتلا، پاناما با ۱۱۱ هزار و ۲۷۷ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۸۳۳ مبتلا، کویت با ۱۰۳ هزار و ۹۸۱ مبتلا و مصر با ۱۰۲ هزار و ۹۵۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار