تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹
همتی پاسخ انتقادات را داد:

دلار بعد از ایفای تعهد صادرکنندگان کاهش می‌یابد /در انتظار آزادی منابع ارزی مسدود شده هستیم

رئیس بانک مرکزی ضمن پذیرش انتقادات، گفت:با بازگرداندن ۱۹ میلیارد دلار دیگر توسط صادرکنندگان، قیمت دلار به تدریج کاهش می‌یابد.

دلار بعد از ایفای تعهد صادرکنندگان کاهش می‌یابد /در انتظار آزادی منابع ارزی مسدود شده

اقتصاد۲۴ - عبدالناصر همتی در پاسخ به اینکه چرا تاکنون وعده‌ها درخصوص پایین آمدن قیمت ارز محقق نشده به خبرنگاران گفت: شرایط بسیار متغیر است و ده‌ها میلیارد دلار ارز مسدود است. معلوم است اگر این منابع آزاد شود نرخ‌های فعلی ماندگار نخواهد بود.

وی افزود: انتقادات در خصوص پایین نیامدن قیمت ارز پذیرفتنی است. با پیگیری‌هایی که از تیرماه آغاز شده و با کمک بقیه دستگاه‌های نظارتی از ۲۷ میلیارد دلار ارز تعهد صادرکنندگان، ۸ میلیارد دلار به چرخه اقتصاد برگشت و ۱۹ میلیارد دلار دیگر به تدریج با ایفا کردن تعهدات، بازگردانده می‌شود. فهرست افراد به قوه قضاییه ارسال شده تا دستور پیگیری صادر شود.

منبع: بورس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار